плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Туф Viking Convertible Голям органайзер за багажник на suv на 3 отделения с капак | Органайзер за багажник на камион | за товарни автомобили, леки автомобили, джипове и храните?

Туф Viking Convertible Голям органайзер за багажник на suv на 3 отделения с капак | Органайзер за багажник на камион | за товарни автомобили,

BGN 31.46
 

Налично за поръчка
Сума

Вградена запечатани чанта-хладилник Туф Viking 6-в-1 калъф-организатора за кола. 2 Сменяеми разделител с регулируема конструкция. 2 Вратовръзка колани. 1 твърди корици. 3 отделения, в случай, ако се нуждаете от повече място за съхранение. 2 сменяеми дялове може да бъде до 6 отделения с по-малки размери.Сгъваема корици. 2 отделения за кола с по-малък размер или за съхранение в по-малко пространство. 2 сменяеми дялове могат да бъдат до 4 отделения с по-малки размери. 2 отделения за кола с по-малък размер или за съхранение в по-малко пространство. 1 Подвижни прегради може да съдържа до 4 отделения с по-малки размери.Едно отделение за съхранение на пътниците на предната или задната седалка. В 1 подвижни преграда може да бъде до 2 отделения с по-малки размери.Вградена запечатани чанта-хладилник дава възможност за съхраняване на студени храни и лед.Използвайте като организатор на предната седалка за съхранение на раницата, бизнес папки, бележници или календари, обяд, напитки и т.н. да се Съхранява на закуски, напитки, храна, за да забавляват децата и пътниците на задната седалка по време на пътуването си из града или почивка.Адаптивни промяна на размера в зависимост от вашите изисквания.

Декларирани характеристики

Свързани продукти