плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Подаръчен комплект Diabetes Travel Organizer Ultimate Pack Включва калъф за диабетици, охлаждащ калъф, Салфетки за тестване на пръстите, контейнери за остри предмети, датчик за темп?

Подаръчен комплект Diabetes Travel Organizer Ultimate Pack Включва калъф за диабетици, охлаждащ калъф, Салфетки за тестване на пръстите,

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Сума

✅В комплекта е включена 1 калъф за глюкологии, 1 калъф за охлаждане две дръжки (от нашия ограничен асортимент), 4 туби от бързодействащи глюкофажей, 5 не съдържат алкохол кърпички за пръсти, 3 контейнер за остри предмети и 1 температурен сензор. ✅ Нашия калъф класически размер - тънък и компактен вариант, който ви позволява да поставите вашите ежедневни аксесоари на едно място.Идеален за кратки пътувания, просто вземете и да отидете. ✅Охлаждащи пакети Glucology са предназначени за охлаждане и защита на вашия инсулин в продължение на 36 часа.Нашият глюкологический интелигентен сензор може да бъде инсталиран заедно с вашите лекарства и ще бъде непрекъснато измерват температурата на вашите лекарства, като ви предупреждава, ако стане твърде горещо или студено. ✅Кърпички Glucology, които не съдържат алкохол, са лесни за използване, съхранение и переноске в пътя.Нашите удобни при пътуване кърпички за почистване на отпечатъци, които не съдържат алкохол, ще гарантира чистотата на вашите пръсти независимо от това, къде се намирате.Нашите ядки Glucochews, предлага се в оранжево и малиновом цветове, съдържат 0,13 унция (3,8 гр) на глюкозата във всяка порция, за да помогне на организма да получат така необходимия тласък на енергия. ✅Ако не ви харесва външния вид на обикновен тромаво ярко жълт контейнер за остри предмети, нашите контейнери за остри предмети Glucology са идеални за вас!Компактен, стилен дизайн означава, че той може да се побере в джоба или чантата си. ✅В комплекта е включена 1 калъф за глюкологии, 1 калъф за охлаждане две дръжки (от нашия ограничен асортимент), 4 туби от бързодействащи глюкофажей, 5 не съдържат алкохол кърпички за пръсти, 3 контейнер за остри предмети и 1 температурен сензор. ✅ Нашия калъф класически размер - тънък и компактен вариант, който ви позволява да поставите вашите ежедневни аксесоари на едно място.Идеален за кратки пътувания, просто вземете и да отидете. ✅Охлаждащи пакети Glucology са предназначени за охлаждане и защита на вашия инсулин в продължение на 36 часа.Нашият глюкологический интелигентен сензор може да бъде инсталиран заедно с вашите лекарства и ще бъде непрекъснато измерват температурата на вашите лекарства, като ви предупреждава, ако стане твърде горещо или студено. ✅Кърпички Glucology, които не съдържат алкохол, са лесни за използване, съхранение и переноске в пътя.Нашите удобни при пътуване кърпички за почистване на отпечатъци, които не съдържат алкохол, ще гарантира чистотата на вашите пръсти независимо от това, къде се намирате.Нашите ядки Glucochews, предлага се в оранжево и малиновом цветове, съдържат 0,13 унция (3,8 гр) на глюкозата във всяка порция, за да помогне на организма да получат така необходимия тласък на енергия. ✅Ако не ви харесва външния вид на обикновен тромаво ярко жълт контейнер за остри предмети, нашите контейнери за остри предмети Glucology са идеални за вас!Компактен, стилен дизайн означава, че той може да се побере в джоба или чантата си.

Декларирани характеристики

Свързани продукти