плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
HAPPYHORSE Подходящ за Porsche Macan 2022-2023 Централна контролен Панел Шестерней От Настоящето Въглеродни Влакна Декоративна Рамка автоаксесоари (Въглеродни влакна)

HAPPYHORSE Подходящ за Porsche Macan 2022-2023 Централна контролен Панел Шестерней От Настоящето Въглеродни Влакна Декоративна Рамка

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Сума

?【Приложими модели】 : Авточасти, съвместими с P * orsche M * acan 2022-2023, оригиналния размер на колата по поръчка. ?【Ефективна защита】 : Този продукт се инсталира на лентата кутия централната конзола на автомобила, за да украсят колата си, да се подобри монотонен външен вид на оригиналния автомобил и дава на колата на стръмен, скъп и луксозен външен вид. ?【Висококачествени материали】 : Изработен е от висококачествен материал от въглеродни влакна.Текстурата на повърхността на прозрачна, мека, лека, здрава и устойчива на надраскване.Осигурете на вашия автомобил е престижен и модерен стил на оформяне и защита от външни въздействия. ?【Лесна инсталация】 : Украса на нашия продукт се инсталира лесно и се използва.Предварително почистете инсталация, поставяне на продукта на място и затегнете. ?【За обслужване на клиенти】 : Ние предлагаме услуги по осигуряване на качеството в рамките на 24 месеца.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. ?【Приложими модели】 : Авточасти, съвместими с P * orsche M * acan 2022-2023, оригиналния размер на колата по поръчка. ?【Ефективна защита】 : Този продукт се инсталира на лентата кутия централната конзола на автомобила, за да украсят колата си, да се подобри монотонен външен вид на оригиналния автомобил и дава на колата на стръмен, скъп и луксозен външен вид. ?【Висококачествени материали】 : Изработен е от висококачествен материал от въглеродни влакна.Текстурата на повърхността на прозрачна, мека, лека, здрава и устойчива на надраскване.Осигурете на вашия автомобил е престижен и модерен стил на оформяне и защита от външни въздействия. ?【Лесна инсталация】 : Украса на нашия продукт се инсталира лесно и се използва.Предварително почистете инсталация, поставяне на продукта на място и затегнете. ?【За обслужване на клиенти】 : Ние предлагаме услуги по осигуряване на качеството в рамките на 24 месеца.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Начин на инсталиране : 1) Детайли залепете обратно с помощта на автоматично лепило. 2) Почистете повърхността на мястото, където искате да се залепи.Съхранявайте на сухо и чисто. 3) Моля, натискайте силно, особено по краищата, поне през 2 минути след инсталацията. 4) Ако времето е студено.Моля, използвайте сешоар за коса (обдув горещ въздух), за да предоставят възможно най-добрата връзка. 5) Моля, не докосвайте вода и съхранявайте на сухо след инсталирането на не по-малко от 72 часа.Или той лесно ще падне.Всички поръчки се изпращат в рамките на 24 часа!Ако имате нужда от помощ или имате въпроси относно вашата поръчка, моля свържете се с нас, ние се надяваме, че вие никога не може да възникне такава необходимост, но ако го направите, нашата услуга е удобен и беспроблемен.

Декларирани характеристики

Свързани продукти