плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
DOITOOL 2 бр Пластмасови Втулки Отвор за плот на Буш за Кабел Пластмасови Организаторите Органайзер за Кабел Кабели за КОМПЮТРИ Покриване на кабел, Капачка на отвора з?

DOITOOL 2 бр Пластмасови Втулки Отвор за плот на Буш за Кабел Пластмасови Организаторите Органайзер за Кабел Кабели за КОМПЮТРИ Покриване

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Сума

Втулочная втулка : втулочная буш Ако имате много кабели, вие можете да теглите централна пластмасов кръг, тогава имате достатъчно място за ползване.Втулка за кабелна дупки : подови буш.Настолна кабелна втулка : пластмасови капаци-организаторите за кабели с въртящи панти капак и гумен материал, подходящи за окабеляване с различни размери.Подови втулка : дупка в втулке.Електрическа втулка : Матова Текстура, Практични и Универсални Резбонарезни Кутии, Капачки, Кабели за офис кабел, компютърна маса, домашно.Втулочная втулка : втулочная буш Ако имате много кабели, вие можете да теглите централна пластмасов кръг, тогава имате достатъчно място за ползване.Втулка за кабелна дупки : подови буш.Настолна кабелна втулка : пластмасови капаци-организаторите за кабели с въртящи панти капак и гумен материал, подходящи за окабеляване с различни размери.Подови втулка : дупка в втулке.Електрическа втулка : Матова Текстура, Практични и Универсални Резбонарезни Кутии, Капачки, Кабели за офис кабел, компютърна маса, домашно.Осъществяване списък 2 x калъфи за кабели Особености - Материал : цинк сплав + гумена уплътнение за кабел дупки. - Цвят : сребриста капачка на отвора за кабела. - Размер : около 6,7x6,7x1 настолна буш. - Разработени с превръщането мек покрив и гумен материал, подходящ за различни размери на кабели с дупка в масата. - Ако имате много кабели, вие можете да теглите централна пластмасов кръг, тогава ще има достатъчно място, за да се използват на борда на уплътнението за кабели. - Капак за кабелна дупки за компютърна маса, изработени от висококачествен материал за надежден и за еднократна употреба мрежова втулка. - Нов, уникален, практичен и полезен калъф за кабела на този компютър на бюрото го прави здрав и блестящ настолен организатора за кабелни въжета.Информация за продукта Отвор за кабел, изпълнено с въртящи панти капак и от гумен материал, подходящ за кабели различни размери. На цялата линия подложки за масата ще бъде ясно се вижда. органайзер за електрически кабели Това е капак за кабелна дупки за компютърна маса, изработени от висококачествен материал за продължителна употреба в самота.подови капачка за кабел Иновативна, практичен и използваем дизайн на тази капачка за кабел за компютър, бюро я прави дълбоко чувство и ярка. капак за отвор за кабел за компютър, Ако имате много кабели, вие можете да теглите централна пластмасов кръг, тогава имате достатъчно място за ползване.

Декларирани характеристики

Свързани продукти