плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Кабел за бързо зареждане на USB Type-C 3A (черно, синьо и червено 3-Pack3,3 метра), съвместим с кабел за бързо зареждане в найлонов оплетке.

Кабел за бързо зареждане на USB Type-C 3A (черно, синьо и червено 3-Pack3,3 метра), съвместим с кабел за бързо зареждане в найлонов оплетке.

BGN 4.05
 

Налично за поръчка
Сума

Всички компоненти на този кабел, зарядно устройство, USB-C подбрани в съответствие с най-високите стандарти за качество.Кабел за зарядно устройство USB-C 3 цвята в 1 опаковка THUN-CT е професионален производител на електронни продукти. 【3 цвята в 1 опаковка 】 : Страстно червено, хай-тек син, умен черен, тези 3 цвята еднакви кабели в 1 опаковка. 【Висока скорост на зареждане и синхронизация 3 A】 : скорост на предаване на данни по кабел Micro USB до 480 Mbit/s, зареждане 3 A, трансфер на данни и висока скорост на зареждане изпълняват двойна функция.Найлон плитка премиум-клас осигурява допълнителна здравина и не спутывается при срок на служба за повече от 10 000 години.Истински продукт, който не може да се използва счупено, тъй като компонентите са толкова прекрасни! Висока скорост на зареждане и синхронизация на данни, Високоскоростен пренос на данни и зареждане от мрежата изпълняват две функции.Найлон плитка премиум-клас осигурява допълнителна здравина и не спутывается при срок на служба за повече от 10 000 години.Ние предлагаме на нашите потребители на продукти с най-високо качество на най-изгодни цени.

Декларирани характеристики

Свързани продукти