плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Спирален кабел за клавиатура USB с конектор C Aviator, 7 КОМБИНАЦИИ, изработени по Поръчка от Професионален 5-пинов Метален Сменяем кабел с TPE двоен ръкав и USB порт Type-C за м?

Спирален кабел за клавиатура USB с конектор C Aviator, 7 КОМБИНАЦИИ, изработени по Поръчка от Професионален 5-пинов Метален Сменяем кабел

BGN 5.21
 

Налично за поръчка
Сума

【Издръжлив самолетен конектор】 : Основен авиационен конектор 7 KEYS M1 е изработен от метал, алуминий и TPE 90 A, със стандартна връзка авиационен кабел, изискан позлатените USB приставка адаптер и метален сребрист кант. 【Кабел за механичните слот клавиатури премиум-клас C USB】 : Най-механични клавиатури висок клас имат конектор type-c, така че за тях се изисква зарядно устройство ще захранване на линия премиум-клас с достатъчна дължина, специален спирален кабел за клавиатура M1 с два ръкава, той може да повиши ефективността на зареждане, която по-дълъг от обичайните заплащането на такси линия.Дължина след свързване на USB C и USB a надвишава 5,9 метра. 【Проста висока скорост на зареждане и синхронизация на】 : Това е бързо зареждане, безопасна и удобна за използване.Интерфейс на авиацията щепсел на кабела се намира срещу две метални кръгли конектори.Заключете сребърен пръстен за свързване на интерфейсите USB type-C към източник на захранване и оборудване. 【Сертифициран сигурен спирален кабел】 : Сертифицирани материали ROHS софтуер за сигурност и защита на околната среда, професионална обърната спирала, по-здрава, предотвратява повреда на сонда, причинено от прекомерно разтягане.Междувременно, това запазва работния плот чист и красив. 【Съвместимост, вие го заслужавате】 : Спирален кабел клавиатура може да бъде съвместима с повечето механични игри клавиатури Usb C. имаме и Usb-C, Mini Usb, Micro Usb, така че той е подходящ за повечето клавиатури, представени на пазара!. 【Издръжлив самолетен конектор】 : Основен авиационен конектор 7 KEYS M1 е изработен от метал, алуминий и TPE 90 A, със стандартна връзка авиационен кабел, изискан позлатените USB приставка адаптер и метален сребрист кант. 【Кабел за механичните слот клавиатури премиум-клас C USB】 : Най-механични клавиатури висок клас имат конектор type-c, така че за тях се изисква зарядно устройство ще захранване на линия премиум-клас с достатъчна дължина, специален спирален кабел за клавиатура M1 с два ръкава, той може да повиши ефективността на зареждане, която по-дълъг от обичайните заплащането на такси линия.Дължина след свързване на USB C и USB a надвишава 5,9 метра. 【Проста висока скорост на зареждане и синхронизация на】 : Това е бързо зареждане, безопасна и удобна за използване.Интерфейс на авиацията щепсел на кабела се намира срещу две метални кръгли конектори.Заключете сребърен пръстен за свързване на интерфейсите USB type-C към източник на захранване и оборудване. 【Сертифициран сигурен спирален кабел】 : Сертифицирани материали ROHS софтуер за сигурност и защита на околната среда, професионална обърната спирала, по-здрава, предотвратява повреда на сонда, причинено от прекомерно разтягане.Междувременно, това запазва работния плот чист и красив. 【Съвместимост, вие го заслужавате】 : Спирален кабел клавиатура може да бъде съвместима с повечето механични игри клавиатури Usb C. имаме и Usb-C, Mini Usb, Micro Usb, така че той е подходящ за повечето клавиатури, представени на пазара!.

Декларирани характеристики

Свързани продукти