плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
MeloAudio 3,3 Фута Удължител от TPE, Кабел За зареждане, Синхронизация на видео и аудио, Съвместима с устройства с iOS (телефон / таблет / Pod), Удължител за кабел с док-станция о?

MeloAudio 3,3 Фута Удължител от TPE, Кабел За зареждане, Синхронизация на видео и аудио, Съвместима с устройства с iOS (телефон / таблет

BGN 3.73
 

Налично за поръчка
Сума

【Многофункционален】 Подкрепа за зареждане и пренос на данни, този удължителен кабел за мобилен телефон от един мъж към една жена може да се свържете USB кабела за данни i OS за зареждане и пренос на данни.Този удължителен кабел за зарядно кабел също подкрепя аудио изход.Може да се свърже с громкоговорителям и други високоговорители за възпроизвеждане на звук. 【Професионален кабел】 Осигурява гъвкава връзка между устройствата.Поддръжка на аудио изход и на цялата операционна система. удължителен кабел за зареждане на телефон с дължина 3,3 фута, създаден специално за решаване на проблема е твърде кратък кабел за пренос на данни, по-удобен за свързване.Високоскоростен пренос на данни, автоматично се адаптира към системата i OS 10 ~ 14. 【Високо качество】 Пълнофункционален удлинительная линия е изработена от сребрист алуминий и ножницата.Благодарение на метална текстура метален корпус може да намали отопление в процеса на използване и допринася за рассеиванию топлина.Благодарение на кабела от TPE, екологично чист, стойкому до удължаване, износостойкому, противоизматичному и долговечному. 【Уникален дизайн】 Материал PV-C е лесно да се прекъсне, тя е мека, удобна, устойчива на петна и лесно се огъват.Можете да го вземете с вас навсякъде, за да сложи в раница, чанта или джоб.Той също така е подходящ за активна почивка или къмпинг.Идеален подарък за семейството и приятелите. 【Гаранция MELOADUIO】, докато в нашия usb-адаптере за вашите устройства има някакви дефекти, ние безусловно ще ви предоставим помощ / замяна / пълно възстановяване, и ние трябва да ви осигури 100% стоки и услуги.

Декларирани характеристики

Свързани продукти