плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Защитно устройство за кабела Tospania САМ, зарядно устройство за икономия на проводници Кабел за предаване на данни с мощност 18 W /20 W, защита на линия за зарядно устройс?

Защитно устройство за кабела Tospania САМ, зарядно устройство за икономия на проводници Кабел за предаване на данни с мощност 18 W /20

BGN 6.39
 

Налично за поръчка
Сума

【Забележка】 Кабел за i Phone и зарядно устройство USB-C в комплекта не са включени.Защитен калъф зарядно устройство подходящо за зарядното устройство, USB-C с мощност 18 W/20 W само за 11 12 13 14 Pro Max. 【Защита на висококачествени оригинални аксесоари Apple】за Да се предотврати огъване и чупене на чувствителните зони зарядно кабел на кръстовището на тел звено и детайли. 【Безопасно използване на】 Новата версия на пружинна въжета от PVC по-дебела, отколкото тази рана, моля, помислете преди да си поръчате него. 【Че ще получите】 1 спирала защитно въже + 2 крайни анимационни протектора за кабели за предаване на данни + 1 силиконов органайзер за кабели + 1 защитно устройство за бързо зарядно устройство + 1 Допълнително множество найлонова кабелна замазка.

Декларирани характеристики

Свързани продукти