плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
XOUVY Сладък Автоматично дозиране система Сапун, Безконтактно Опаковка Гел за Ръце, Автоматични Захранващи Сапун за Баня с Инфрачервен Сензор, Батерия AA, Кухненски Н?

XOUVY Сладък Автоматично дозиране система Сапун, Безконтактно Опаковка Гел за Ръце, Автоматични Захранващи Сапун за Баня с Инфрачервен

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Сума

? Дизайн голям диаметър е удобен за добавяне на течност, горна и долна разделени структура, корпус бутилки с голям диаметър, лесно се пълни, по-удобен за използване. ? Вграден сензор, натиснете горния бутон за отваряне, за да активирате сензора, кратък светлинен сигнал показва, че тя се активира.За да изключите, натиснете върху бутона в продължение на 8 секунди.Гъвкаво използване на по-энергоэффективно.Ако захранващи сапун не произвежда течност, щракнете върху бутона, за да изключите и отново да го включите. ? Миниатюрен двигател има ниска консумация на енергия и работи по-тихо.Той е оборудван дребничка високоефективни двигателя, високоефективни товаро течност и интелектуална микроиндукционной конструкция за намаляване на консумацията на енергия. 4x AA батерии могат да осигурят семейството си за няколко месеца.Този продукт не съдържа батерии, ще трябва да предоставят на своите собствени. ? Разумна изпълнението, спестяване на вода, течности и време, сложете ръце на 2 см. / 0,8 инча под помпа, рационално разпределете 1 мл от изходния разтвор и измийте си ръцете.За удобство на почистване - можете да изплакнете го в мивката, за да се запази в чистота. ? Дизайн голям диаметър е удобен за добавяне на течност, горна и долна разделени структура, корпус бутилки с голям диаметър, лесно се пълни, по-удобен за използване. ? Вграден сензор, натиснете горния бутон за отваряне, за да активирате сензора, кратък светлинен сигнал показва, че тя се активира.За да изключите, натиснете върху бутона в продължение на 8 секунди.Гъвкаво използване на по-энергоэффективно.Ако захранващи сапун не произвежда течност, щракнете върху бутона, за да изключите и отново да го включите. ? Миниатюрен двигател има ниска консумация на енергия и работи по-тихо.Той е оборудван дребничка високоефективни двигателя, високоефективни товаро течност и интелектуална микроиндукционной конструкция за намаляване на консумацията на енергия. 4x AA батерии могат да осигурят семейството си за няколко месеца.Този продукт не съдържа батерии, ще трябва да предоставят на своите собствени. ? Разумна изпълнението, спестяване на вода, течности и време, сложете ръце на 2 см. / 0,8 инча под помпа, рационално разпределете 1 мл от изходния разтвор и измийте си ръцете.За удобство на почистване - можете да изплакнете го в мивката, за да се запази в чистота.ПРОСТ дизайн Име на продукта : Автоматично безконтактно опаковка сапун : Цвят : черен Материал : пластмаса размери на продукта : 18x8,5 см / 7,1x3,3 инча Капацитет на продукта : 250 мл / 8,5 унции Метод за определяне на : инфрачервен сензор за Разстояние на откриване : 2 см. / 0,8 инча Източник на захранване : 4x AA батерии (не са включени в комплекта) ФЛАНЕЦ дизайн.

Декларирани характеристики

Свързани продукти