плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Дубликат част от музикалната кутия Golden Wind Up Sankyo Musical Movement за музикални шкатулок със собствените си ръце (опция 60 тонове на звънене) (Заключване на Хаула М0винг (върте?

Дубликат част от музикалната кутия Golden Wind Up Sankyo Musical Movement за музикални шкатулок със собствените си ръце (опция 60 тонове

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Сума

Музикален механизъм Golden 18 Note Sankyo от Япония, втората по известност на марката в света.Всяко движение възпроизвежда само мелодия.Преписва част от мелодия за около 15-20 секунди.Идва с 3 болта и ключ за завиване, дължина на ключа е 1.00 виж Работи за около 2-3 минути, след навиване 4 обиколки на ключ.Не е готова музикална ковчег, това е част от музикалната кутия за занаяти.Музикален механизъм Golden 18 Note Sankyo от Япония, втората по известност на марката в света.Всяко движение възпроизвежда само мелодия.Преписва част от мелодия за около 15-20 секунди.Идва с 3 болта и ключ за завиване, дължина на ключа е 1.00 виж Работи за около 2-3 минути, след навиване 4 обиколки на ключ.Не е готова музикална ковчег, това е част от музикалната кутия за занаяти. 1. Тя е музикален механизъм на 18 бележки, произведен от японската компания Sankyo със златно покритие, другият известен доставчик на музикални механизми в света. 2. Това е музикално движение не е завършена, музика box.той е част от музикалната кутия за да работи, трябва да я закачите в случай, ковчега или други предмети, като дървени ковчег, пластмасов калъф, играчки, декорации и така нататък. 3. Всяко музикално движение възпроизвежда само мелодия, и тя ще се пуска за около 15-20 секунди тази част на мелодията, която сте избрали.След приключване на 4 кръга по клавишите на музикално движение ще работят около 2-3 минути. 4. Всеки музикален механизъм се предлага с 3 болта и ключът за заводки, дължина на ключа е 1.00 виж 5. Нето тегло музикален механизъм е около 60 грама (2,12 унция). 6. Моля, изберете желаната от вас мелодия в раздел мелодии.Размер на музикалния механизъм : Дължина-5,00 cm (1,97 инча) Широчина 4,40 см (от 1.73 инча) Височина 2,00 см (0,82 инча).

Декларирани характеристики

Свързани продукти