плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
MXIAOXIA Титуляр за равенство на врата Компактен Многофункционален 1 предмет, пластмаса, 20 куки, Въртяща се на 360 градуса стойка за колан, закачалка за вратовръзка на ши?

MXIAOXIA Титуляр за равенство на врата Компактен Многофункционален 1 предмет, пластмаса, 20 куки, Въртяща се на 360 градуса стойка за

BGN 27.12
 

Налично за поръчка
Сума

Удобства : .Закачалка за галстучных колани с капацитет 20 вратовръзка или колан.Той е богато проектиран и може да побере няколко завязок и т.н. Това може да ви помогне да спестите много място и се върти на 360 градуса.Противоскользящий конзола може да се окачи навсякъде кухня, кабинет и т.н., или изобщо навсякъде.Удобства : .Закачалка за галстучных колани с капацитет 20 вратовръзка или колан.Той е богато проектиран и може да побере няколко завязок и т.н. Това може да ви помогне да спестите много място и се върти на 360 градуса.Противоскользящий конзола може да се окачи навсякъде кухня, кабинет и т.н., или изобщо навсякъде.Характеристики : Закачалка за галстучных колани с капацитет 20 вратовръзка или колан.Той е богато проектиран и може да побере няколко завязок и т.н. Това може да ви помогне да спестите много място и се върти на 360 градуса.Противоскользящий конзола може да се окачи навсякъде кухня, кабинет и т.н., или изобщо навсякъде.Характеристики : Удобен, икономичен и практичен. Материал : РР Размер : 11*11* 5 см Цвят : бял/черен Опаковка : 1 * Закачалка за вратовръзки (с изключение на други аксесоари на снимката) Максимално увеличете пространството в гардероба и пазете дрехите си в ред.

Декларирани характеристики

Свързани продукти