плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Преносимото USB кабел Toeasor, Кабел за Зарядно устройство, Съвместим с безжични слушалки Beats by Dr Dre Studio Solo (черно / 3,3 фута)

Преносимото USB кабел Toeasor, Кабел за Зарядно устройство, Съвместим с безжични слушалки Beats by Dr Dre Studio Solo (черно / 3,3 фута)

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

Професионален преносим кабел за безжично зареждане на Beats подходящ за устройства от серията Beats by Dr Dre.USB кабел за зареждане Beats Solo, Studio Pro, Executive, Powerbeats, безжични слушалки и др Вграден защитен чип за бързо зареждане за защита на батерията и предотвратяване на стареенето.Цвят : Черен.Дължина на кабела : 100 см (3,3 фута). Гаранция за качество : 30 дни връщане на парите и по всякаква причина, замяната, и в рамките на 180 дни. денонощно обслужване на клиенти.Професионален преносим кабел за безжично зареждане на Beats подходящ за устройства от серията Beats by Dr Dre.USB кабел за зареждане Beats Solo, Studio Pro, Executive, Powerbeats, безжични слушалки и др Вграден защитен чип за бързо зареждане за защита на батерията и предотвратяване на стареенето.Цвят : Черен.Дължина на кабела : 100 см (3,3 фута). Гаранция за качество : 30 дни връщане на парите и по всякаква причина, замяната, и в рамките на 180 дни. денонощно обслужване на клиенти.

Декларирани характеристики

Свързани продукти