плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Етикети Lisimori Национален гора Уварри (Grove) Vinyl Стикер Стикер от 3 до 5,5

Етикети Lisimori Национален гора Уварри (Grove) Vinyl Стикер Стикер от 3 до 5,5

BGN 3.46
 

Налично за поръчка
Сума

ИЗРАЗЕТЕ СЕБЕ си : направете изявление с помощта на тази етикети Uwharrie National Forest (Grove).
РАЗМЕРИ : на Разположение следните размери : 3x3 ", 4x4" и 5,5х5,5" - в метрични единици, т.е. 7,6x7,6 см, 10,2x10,2 см и 14x14 виж .
ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Вие търсите перфектния подарък за член от семейството или приятел?Изненада тази зашеметяваща стикер.Това е чудесен подарък за всеки , който обича националния гора Уварри .
КЪДЕ се ЗАЛЕПИ : Залепете го на вашия лаптоп, мобилен телефон, куфар, комплект инструменти, термос, кутия за обяд или каска.Бързо и лесно приложение, без мехурчета.Не забравяйте да почистите повърхността, преди да се приложи етикети.
ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО : Фолио, с висока огражда от другите, през която е невъзможно нещо да се различи.Издръжлив винил, който е подходящ за вътрешна и външна употреба - плътност 95 микрона. Направете незабравими спомени за себе си, семейството и приятелите си с помощта на фантастичната етикети Uwharrie National Forest (Grove).Етикети толкова гъвкав.Достатъчно малък за да се побере навсякъде, и достатъчно голям, за да удари в очите.Те са идеални за създаване на тези незабравими спомени, които ви преследва навсякъде.На разположение следните размери : 3x3 ", 4x4" и 5,5х5,5" - в метрични единици, т.е. 7,6x7,6 см, 10,2x10,2 см и 14x14 виж Къде записвам Залепете към много повърхности, като лаптопи, мобилни телефони, музикални плейъри, таблети и пэды, багаж, бутилки за вода, брони и така нататък.Не забравяйте да почистите повърхността, преди да се приложи етикети.Начин на нанасяне е Достатъчно широка джантите гарантира плавно ексфолиране и бързо и лесно нанасяне, без мехурчета.Материалът е направен от здрав винил с плътност 95 микрона.Идеален за вътрешно и външно приложение.Използва фолио с висока огражда от другите, през която е невъзможно нещо да се различи.

Декларирани характеристики

Свързани продукти