плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Topretty 78 Класическите Карти Таро с един Пътеводител, Карти Таро от Водоустойчива златно фолио от PVC с Кърпа, Луксозен Набор от Холографски Тестета Таро, Инструменти з?

Topretty 78 Класическите Карти Таро с един Пътеводител, Карти Таро от Водоустойчива златно фолио от PVC с Кърпа, Луксозен Набор от Холографски

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Сума

【Набор от карти Таро от водоустойчив материал】 Този класически набор от карти таро изработен е от водоустойчив PVC материал, мек и устойчив на изгибам и заломам.Повърхността е гладка, ръката се усеща комфортно, текстурата на повърхността на карти прозрачна, дизайн, изработени от златно фолио, фигура изискан, той доставя визуално удоволствие, той е много нежен и луксозен. 【Превъзходна технология на печат и отлично докосване】 Всяка холограма колода Таро е различен изискан качество на производството и отлично чувство за ръце.Пощенски картички.Пощенски картички.Днес пуснахме нов продукт - Водоустойчив карти Таро с Петна. 【Мистериозен подарък за приятелите на】 Карта Таро със прилага върху нея стойности - това определено е странен и тайнствен подарък, на който всяко действие прелива светлини, притежава мощна загадъчна красота и има хубава кутия, тя определено заслужит местоположението на вашите приятели.Висококачествени карти Таро от PVC се различават от обикновените хартиени карти мекота и издръжливост, така че няма нужда да се притеснявате за пожълтяване или гниении след продължително използване, може дори да се измие карта вода, на повърхността след почистване изглежда нова.Не се притеснявай за старост.Стойността на всяка карта може да бъде подробно обяснено в ръководството, и вие можете да научите за произхода и играта на карти таро, че е добър начин да се предскаже съдбата, събиране с приятели. 【Мистериозен подарък за приятелите на】 Карта Таро със прилага върху нея стойности - това определено е странен и тайнствен подарък, на който всяко действие прелива светлини, притежава мощна загадъчна красота и има хубава кутия, тя определено заслужит местоположението на вашите приятели. Водоустойчив PVC, устойчив на изгибам и заломам, моющийся, по-дълъг живот. 【Набор от карти Таро от водоустойчив материал】 Този класически набор от карти таро изработен е от водоустойчив PVC материал, мек и устойчив на изгибам и заломам. 【78 Прекрасно илюстрирани карти】 Нашето Таро Премиум-клас за начинаещи съдържа общо 78 карти, включително 22 карта Старши гражданското състояние бракът и 56 карти по гражданското състояние бракът, всяка карта съдържа различно значение, вдъхновяващи вас за в бъдеще, той е подходящ както професионални астролози, така и начинаещи, за проучване на живота, приятно стремежи и очаквания.След почистване може да се използва отново като нов. В комплект с комплект въпрос инструкция за експлоатация с подробно геймплей, което е добър начин да се предскаже съдбата, когато ще се съберат приятели.Черно-златно комбинация отзад и отпред по-ретро-стил.

Декларирани характеристики

Свързани продукти