плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
NUOBESTY 1 бр. Малък Контейнер bookshelf Обеци за Верандата Купа за Закуски Обувки Чиния Подарък Многофункционална Красиви Крачета за декорация Очарователен Творчески Дек?

NUOBESTY 1 бр. Малък Контейнер bookshelf Обеци за Верандата Купа за Закуски Обувки Чиния Подарък Многофункционална Красиви Крачета за

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Сума

ДЕКОРАТИВНА чиния-финансирани - изящна изработка, може да ви служи дълго време.ДЪРЖАЧ ЗА БИЖУТА - Можете да си купите украса за съхранение по много.КОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на КЛЮЧОВЕ - независимо от това, има ли той в хола, офиса, кабинет, кафене, създава прекрасен пейзаж.ДЕКОР ЗА СЪХРАНЕНИЕ - произведен от висококачествени материали и могат да издържат на продължителна употреба.ОТКРИТА КУПА за ключове - дизайн на малки крачета, стилен и изискан, може да се разположи вратата на дома.ДЕКОРАТИВНА чиния-финансирани - изящна изработка, може да ви служи дълго време.ДЪРЖАЧ ЗА БИЖУТА - Можете да си купите украса за съхранение по много.КОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на КЛЮЧОВЕ - независимо от това, има ли той в хола, офиса, кабинет, кафене, създава прекрасен пейзаж.ДЕКОР ЗА СЪХРАНЕНИЕ - произведен от висококачествени материали и могат да издържат на продължителна употреба.ОТКРИТА КУПА за ключове - дизайн на малки крачета, стилен и изискан, може да се разположи вратата на дома.Осъществяване на Списък 1 x украса Характеристики -Добър избор за декорация на дома, офиса, веранда, маса, украса на масата Офис украшение. -Тя е изработена от висококачествени материали и могат да издържат на продължителна употреба на малка купа. -Това ще бъде перфектен подарък за майки, съпруги, приятели, учители, за Коледа, рождени дни и годишнини с очарователен интериор за съхранение. -Материал : Керамика, държач за бижута обици -Цвят : Тава за бижута -Отлично качество на изработка, сигурен и безопасен, идеален за декорация на дома, шкафа, организатор. -Красиви цветове, творческа моделиране, привнасят стил тенис на притежателя за съхранение. -Размер : около 18,00 X16,00 X13,00 см / 7,07 X6,29 X5,11 инча Информация за продуктите : купа за десерт, която вие заслужавате да има.Купа за съхранение на монети Нашите бижута за съхранение на уникални по креативност, фина работа и прости линии, подчертавайки стилна индивидуалност и атмосфера.Декорация на антрето - добър избор за декорация на дома, добавляющий домашна атмосфера за тези, които обичат живота.

Декларирани характеристики

Свързани продукти