плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
уди treasures - Детски часовник с дървени играчки Монтесори - Дървена играчка за децата на 3 години - Уникална образователна играчка за децата Научете повече за сезони, м?

уди treasures - Детски часовник с дървени играчки Монтесори - Дървена играчка за децата на 3 години - Уникална образователна играчка

BGN 6.93
 

Налично за поръчка
Сума

✔ ЧАСОВЕ забавна ИГРА - Дървени разработване на обучителни часове за деца, включват календар с дни, дати на месеца в годината.Това ще на вашите деца безкрайни часове на забавление и разожжет тяхното въображение!- Добри средства за консумативи за домашно обучение!. ✔ ОБРАЗОВАТЕЛНИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ - Часовници за деца, които се учат да определи времето, са специално проектирани да предоставят завладяващ начин за получаване на безкрайно удоволствие, едновременно усъвършенстване на малък мотор, за стимулиране на мислене и креативност, както и осигуряване на фантастично непрекъснато движение, превръщайки образователни игри за деца на важна специална игра, която обучава - докато те се забавляват!. ✔ РАЗВИВА ПОДВИЖНОСТТА - Дървена играчка за развитие на децата - Значението на помощ на деца в развитието на двигателни умения, особено в свят, където толкова много играчки не могат да издържат теста на "нещо повече от просто забавление", не може да се надценява.Тези детски уроци часовници са специално проектирани, за да помогнат на вашето дете се развива по време на игра!. ✔ НАПРАВЕНО НА СЪВЕСТТА - на нас Ни харесва да казвам, че нашите обучителни часове telling time - това е "обратното на хламу".Масивни дървени играчки, произведени на съвестта от висококачествени материали и са подходящи както за домашна, така и за предучилищно обучение!Идеален за обучаващи игри в детската градина. ✔ АБСОЛЮТНО НЕ се ИЗИСКВА МОНТАЖ - идва напълно събрани, подготвени за играта директно от кутията!Какъв дете монтесори за обучение на деца на час.БЕЗОПАСЕН ЗА ДЕЦАТА.

Декларирани характеристики

Свързани продукти