плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Душ комплект Klabb K-3 Нова душ маркуч от неръждаема стомана 79 инча с Регулируем държач за душ, разменени държач за душ глава с вътрешен мед една лъжичка.

Душ комплект Klabb K-3 Нова душ маркуч от неръждаема стомана 79 инча с Регулируем държач за душ, разменени държач за душ глава с вътрешен

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Сума

Висококачествен маркуч от неръждаема стомана 79 инча и държач ABS с вътрешен гладка мед топка и тефлонова лента.Лесен за инсталиране на орех с дължина G 1/2 за маркуч може да се свърже с всяка стандартна резба за подвижен душ.Преносимото маркуч за душ и държач. ние също продаваме маркуч за душ отделно.Комплект за душ Klabb остави у вас и вашия домашен любимец луксозен душ, ще позволи да се отпуснете и да получите удоволствие след душ за един работен ден.Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми. ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Комплект за душ Klabb K-8, Ръчен душ с хромирана повърхност под високо налягане 4.3 инча с маркуч с функция 6.мощен спрей + тънка струйка + масаж + спрей + дъжд.

Декларирани характеристики

Свързани продукти