плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Подаръци VANLINNY за Свети Валентин за нея, роза Завинаги с музикалната кутия за деца, играчки за момичета от 8 до 12 години, роза Infinity в стъклен купола, Подаръци за Свети ?

Подаръци VANLINNY за Свети Валентин за нея, роза Завинаги с музикалната кутия за деца, играчки за момичета от 8 до 12 години, роза Infinity

BGN 8.53
 

Налично за поръчка
Сума

[Въртяща се музикална ковчег] : Това е вечно цвете, което не се нуждае от батерии, но може да публикува преместване на музика; Цвете от градивните блокове със собствените си ръце, прозрачна със стъклен капак, музикална основа, подаръци за Свети Валентин за нея. [Уникален коледен подарък] : Розите са много добре опаковани, много подходящи за дарения, подаръци на всеки листче и лист може да събере себе си, само леко завъртете основата на ляво, Ще чуете прекрасна музика, изключителна романтика за момичета;. [Батерии не се изискват] : бихте ли Искали да имате постоянна музикална кутия за бижута?Няма нужда от зареждане или на батерии, по всяко време и на всяко място, просто, романтично и елегантно;. [Изключителен подарък за момичета] : Това цвете от градивните елементи е подходящ за деца над 8 години, в него няма сложни процедури събрание, им е много лесно за управление; когато събранието приключи, покрийте го със стъклен капак, това ще бъде много красив подарък;. [Гаранция обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да се възползвате от "Свържете се с продавача", и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа (презареди вашата сметка или ще замени в рамките на 90 дни.). [Въртяща се музикална ковчег] : Това е вечно цвете, което не се нуждае от батерии, но може да публикува преместване на музика; Цвете от градивните блокове със собствените си ръце, прозрачна със стъклен капак, музикална основа, подаръци за Свети Валентин за нея. [Уникален коледен подарък] : Розите са много добре опаковани, много подходящи за дарения, подаръци на всеки листче и лист може да събере себе си, само леко завъртете основата на ляво, Ще чуете прекрасна музика, изключителна романтика за момичета;. [Батерии не се изискват] : бихте ли Искали да имате постоянна музикална кутия за бижута?Няма нужда от зареждане или на батерии, по всяко време и на всяко място, просто, романтично и елегантно;. [Изключителен подарък за момичета] : Това цвете от градивните елементи е подходящ за деца над 8 години, в него няма сложни процедури събрание, им е много лесно за управление; когато събранието приключи, покрийте го със стъклен капак, това ще бъде много красив подарък;. [Гаранция обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да се възползвате от "Свържете се с продавача", и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа (презареди вашата сметка или ще замени в рамките на 90 дни.).

Декларирани характеристики

Свързани продукти