плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
CLISPEED 6 бр. на Куката за Къмпинг, Градинска Бельевая Въже, Външен Декор, Метална Закачалка, Кука За Закачване в Палатката Карабина, Куки, S, Куки за Окачване, Външни Кук?

CLISPEED 6 бр. на Куката за Къмпинг, Градинска Бельевая Въже, Външен Декор, Метална Закачалка, Кука За Закачване в Палатката Карабина,

BGN 6.90
 

Налично за поръчка
Сума

Куки за кожени презрамки : Малки, изящни, портативни.Подходящ за къмпинг, скално катерене, разходки, пътувания. Щипки за пердета : Кука за нощуване на открито, качеството на изработка на този изделия идеално, и ще имате добър опит от използването му.Куки за къмпинг : Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му.Кука за нощуване на открито : Сверхпрочный каишка от изкуствена кожа със здрави шевове е достатъчно здрава, за висящи осветителни тела, кухненски съдове, чанти.Кожени куки s : не само закачалка за лампи, но и кука за дрехи, чанти, кухненски съдове, знамена, бижута.Списък на пакетите 6 x куки Характеристики -Удебелена изкуствена кожа с висока носеща способност за инсталиране на различни рафтове и веревочных външни куки. -Цвят : черен, кафе Кожени дрехи, закачалки - Не само закачалка за лампи, но и кука за дрехи, чанти, кухненски съдове, знамена, бижута и т.н. За къмпинг. -Материал : PU, ABS кука за съоръжения за къмпинг-Това може да бъде практичен подарък за вашите приятели, които обичат къмпинг на открито, и те ще бъдат много щастливи крючкам за палатки. -Конструкция на ключалката от ABS-пластмаса, лесна за инсталиране и го изключвате, ще направят вашият престой в къмпинг по-весел и радостен.Подходящ за използване на открито с декоративни куки за къмпинг. -Малко рафинирани, преносим.Подходящ за къмпинг, на скално катерене, пешеходен туризъм, пътувания и т.н. Защелкиваются карабинные куки. -Размер : 11.50 X3.50 X1.00 см / 4.52 X1.38 X0 Куки за закачване в палатката.Описаниетоваров Куки за кемпинговых палатки Тежкотоварни полиуретанови ремъци, предназначени за работа в тежки условия на външния въздух.Облекло за къмпинг за отдих, като например за туризъм, къмпинг, риболов, пътешествия. кука за екипировка за къмпинг Сигурно подвесит вашата чанта с дрешки, бутилка с вода и оборудване за секунди!Лесно се прикрепва към огради, мрежите, стеллажам за съхранение и много други.

Декларирани характеристики

Свързани продукти