плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
2 елемента Календар на Картун Котка D Етикети Червени Декоративни Крачета Окачени Снимки на Клип, Снимки, Съобщения Животни Куки за Крака Декор Очарователен Кука с ?

2 елемента Календар на Картун Котка D Етикети Червени Декоративни Крачета Окачени Снимки на Клип, Снимки, Съобщения Животни Куки за Крака

BGN 37.28
 

Налично за поръчка
Сума

Магнитни куки за хладилника : Изработени от висококачествени и екологично чист материал, много са безопасни за използване.Коледна украса за кухнята : Тънка работа, форма на животно, забавен анимационен, крачета могат да се сгъват произволно.Нажимные магнити : те притежават чрез адсорбция и могат да бъдат здраво прикрепени към метална повърхност.Магнити за карта : Магнитна дизайн могат да бъдат лесно инсталирани и се оттегли, не оставяйки никакви следи.Етикети на бялата дъска, за котки : те ви позволяват бързо и лесно да се украсяват, лесно се нанася и лесно да се прибира.Магнитни куки за хладилника : Изработени от висококачествени и екологично чист материал, много са безопасни за използване.Коледна украса за кухнята : Тънка работа, форма на животно, забавен анимационен, крачета могат да се сгъват произволно.Нажимные магнити : те притежават чрез адсорбция и могат да бъдат здраво прикрепени към метална повърхност.Магнити за карта : Магнитна дизайн могат да бъдат лесно инсталирани и се оттегли, не оставяйки никакви следи.Етикети на бялата дъска, за котки : те ви позволяват бързо и лесно да се украсяват, лесно се нанася и лесно да се прибира.Пратката включва 2 х магнитни куката Характеристики -Размер : 13,00 X4,00 X0,30 см/5,11 X1,57 X0,12 см - Те ви позволяват бързо и лесно да се украсяват, лесно се нанася, може лесно да се отстранява. - Ярко цветово оформление е много топло и празнично, което може да помогне за доброто домашно стопанство. - Широко използвания обхват, като ресторант, кафене, кът за хранене, офис и някои други места. -Материал : силикон, магнит - Изработен от висококачествени и екологично чист материал, много е безопасна за употреба. - Cartoony дизайна на животни, доста очарователен и забавен, може да стане декор на вашата стая и кухня. -Цвят : Разнообразни цветови стоки Описание : Магнитни карти, можете да Ги използвате за вашия дом, офис, работно място и т.н. Нажимные магнити Тези магнитни куки за хладилник са изработени от качествен магнитен материал, много стилен и очарователен изглеждат design.котка етикети на бялата дъска, които те могат стик на всяка метална повърхност като хладилник, напълно подходящи за закачане на някои кухненски принадлежности.

Декларирани характеристики

Свързани продукти