плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Tofficu 2 елемента Проучване Обзавеждане за начално училище Играчка-Пъзел Детски Образователни Играчки за Детски Инструменти Ногтевая Плоча Geoboard Геометрична Форма н?

Tofficu 2 елемента Проучване Обзавеждане за начално училище Играчка-Пъзел Детски Образователни Играчки за Детски Инструменти Ногтевая

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Сума

Детски ключодържател : Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив и безопасен за използване.Детска дъска за клечки : чудесно за начално училище и малки деца.Pegboard : чудесен подарък за вашето дете.Креативна геоборд : Материал продукт по-качествен и издръжлив.Инструменти за преподаване на математика за деца : Дизайн на външния вид на продукта е проста и е щедър.Детски ключодържател : Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив и безопасен за използване.Детска дъска за клечки : чудесно за начално училище и малки деца.Pegboard : чудесен подарък за вашето дете.Креативна геоборд : Материал продукт по-качествен и издръжлив.Инструменти за преподаване на математика за деца : Дизайн на външния вид на продукта е проста и е щедър.Осъществяване Списък 2 x Geoboard Характеристики - Размер : Около 20,00 X20,00 X1,00 см / 7,86 X7,86 X0,39 см Пластмасова дъска за нокти. - Материал : Пластмаса Ногтевая плоча. - Цвят : Както е показано на детски инструменти за изучаване на математика. - А, за да сте изпратили вашето бебе Пластмасова пластина за нокти. - Подходящ за деца с начални математически образование, инструменти за изучаване на геометрични фигури. - Може да се помогне на децата да разберат по-добре по математика Creative Geoboard. - Тя е изработена от висококачествена пластмаса, устойчива и сигурна за използване геобоарда. - детски забавни играчки за ученици от началното училище.Описание на продукта Ногтевая плоча за начално математика Геометрична площ ще се изчислява по квадрата на броя, че е много подходящ за деца с начални математически образованието.Ногтевая плоча, Тази играчка-дъска за нокти може да помогне на децата да развиват координацията на ръцете и очите, сметка, сортиране, разпознаване на цветове и умения за решаване на проблеми.

Декларирани характеристики

Свързани продукти