плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Стикер върху дръжката на вратата на колата 4ШТ, Защита от драскотини Върху дръжката на вратата на колата, Универсални Фолио За защита от надраскване на врата на чаш?

Стикер върху дръжката на вратата на колата 4ШТ, Защита от драскотини Върху дръжката на вратата на колата, Универсални Фолио За защита

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

[Висококачествени материали] Стикер на дръжката на вратата е изработена от висококачествена естествена кожа с частици от въглеродни влакна, което я прави по-здрава и не са податливи на окисление в колата.Дали това горещо лято или студена зима, той трудно пада, да избледняват, пляскане или деформират. [Размер] Размер на този защитен своята практика за врата чаши е 3,54 х 3,94 инча.Моля, проверете дали формата и размера на чашата е дръжката на вратата, преди да поръчате. [Лекота на инсталиране на] Всички филми са напълно водоустойчив и самозалепващи се.Преди инсталирането, моля, почистете дверную панел, за да се избегне замърсяване на други отломки и петна от вода.Моля, изчакайте, докато водата напълно суха. [Защитете вратата] Стикер на дръжката на вратата може да защити чаша дръжката на вратата от надраскване и износване, както и да се запази колата в оригиналното си състояние с минимални усилия или технологии.Вие все още можете да измие колата си с вода, лепене на нашата стикер на дръжката на вратата. [Отнася за повечето автомобили] Защитно фолио за врати дръжки от надраскване и защитно фолио за врата чаши могат да бъдат депозирани в повечето леки автомобили, ванове, камиони и дори на някои електрически автомобили.Те са модерни и се предпазват, че ги прави отличен подарък за приятелите и семейството си. [Висококачествени материали] Стикер на дръжката на вратата е изработена от висококачествена естествена кожа с частици от въглеродни влакна, което я прави по-здрава и не са податливи на окисление в колата.Дали това горещо лято или студена зима, той трудно пада, да избледняват, пляскане или деформират. [Размер] Размер на този защитен своята практика за врата чаши е 3,54 х 3,94 инча.Моля, проверете дали формата и размера на чашата е дръжката на вратата, преди да поръчате. [Лекота на инсталиране на] Всички филми са напълно водоустойчив и самозалепващи се.Преди инсталирането, моля, почистете дверную панел, за да се избегне замърсяване на други отломки и петна от вода.Моля, изчакайте, докато водата напълно суха. [Защитете вратата] Стикер на дръжката на вратата може да защити чаша дръжката на вратата от надраскване и износване, както и да се запази колата в оригиналното си състояние с минимални усилия или технологии.Вие все още можете да измие колата си с вода, лепене на нашата стикер на дръжката на вратата. [Отнася за повечето автомобили] Защитно фолио за врати дръжки от надраскване и защитно фолио за врата чаши могат да бъдат депозирани в повечето леки автомобили, ванове, камиони и дори на някои електрически автомобили.Те са модерни и се предпазват, че ги прави отличен подарък за приятелите и семейството си. Стикер върху дръжката на вратата на колата от 4ШТ.

Декларирани характеристики

Свързани продукти