плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Филм за оцветяването на прозорците за автомобили, 50 x 100 см, Солнцезащитная Филм, Принудителна топлина и UV-лъчи и Устойчиво на Надраскване Фолио За Оцветяването на с?

Филм за оцветяването на прозорците за автомобили, 50 x 100 см, Солнцезащитная Филм, Принудителна топлина и UV-лъчи и Устойчиво на Надраскване

BGN 4.26
 

Налично за поръчка
Сума

Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : PVC Цвят : черен Коефициент на пропускливост на светлина : 5%, 35%, 50% ( по Избор) Дължина : прибл. топлоизолационна фолио за автомобилни стъкла 50*100 виж ИЗБЯГВАЙТЕ излагане НА СЛЪНЦЕ : това може да помогне салонам колата се избегне прекомерното излагане на слънце и да се предотврати напукване или избледняване кожа салон и табло от масивна дървесина.Нашата тонировочной фолио за прозорци има 3 вида светлина по ваш избор : с 5%, 35% или 50%, просто изберете този, който ви е нужен. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Самоклеящийся - това е самоклеящийся материал за лесно и удобно залепване на прозореца на колата.Засилени стъкло е подложен на натоварване, което ефективно намалява вероятността, че стъклото поцарапается и ще се разбие.ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И устойчивост на удар : защита на човешкото тяло се избегне прекомерното излагане на слънце, вие ще се чувствате много по-комфортно зад волана.Самоклеящийся : самоклеящийся за лесно и удобно залепване на прозореца на колата.ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ-Защита на човешкото тяло, за да се избегне прекомерното излагане на слънце, вие ще се чувствате много по-комфортно зад волана.На любимата ви кола ще си остане нов и ярък. Ширина 100 см / 39,4 инча : прибл. 50 см / 19,7 инча Приложение : Автомобили, спалня, балкон, кухня, офис, разтегателна вратата, склад, баня и друга гладка повърхност.На любимата ви кола ще си остане нов и ярък.ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И устойчивост на удар : защита на човешкото тяло се избегне прекомерното излагане на слънце, вие ще се чувствате много по-комфортно зад волана.УДАРОУСТОЙЧИВ - обикновено малки драскотини от чакъл трудно да се възстанови по естествен начин, използването на тази защитно фолио може ефективно да се предотврати увреждане и запазване на автомобилни фарове в новия състояние. светопропускающая удебелена противоизносная филм VLT solar film D-795.Устойчивост на надраскване : той ви предпазва от безвредни ултравиолетова радиация, като се избягва прекомерно излагане на слънце, предпазва салон на вашия автомобил и ще ви позволи да се чувстват готино и комфортно по време на шофиране.Характеристики : Защита от uv-той може да блокира до 99% от ултравиолетовите лъчи и предпазва кожата от безвредни ултравиолетова радиация.Ви осигурява по-интимна обстановка, а също така може да защити прозореца на колата от надраскване.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
PVC
Color:
Black
Light Transmittance:
5%, 35%, 50% (Optional)
Length:
Approx. 100cm / 39.4inch
Width:
Approx. 50cm / 19.7inch
Application:
Automobile, bedroom, balcony, kitchen, office, sliding door, warehouse, bathroom and other smooth surface.
Package list:
1 * Car Window Tint Film:
Note:
1.  Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти