плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ABOOFAN Алпака Плюшен Мека Играчка за Животни Алпака Кукла Плюшен Мека Възглавница За Животни Обнимающая Възглавница Прикроватное Украса за Коледните Деца Детски По?

ABOOFAN Алпака Плюшен Мека Играчка за Животни Алпака Кукла Плюшен Мека Възглавница За Животни Обнимающая Възглавница Прикроватное Украса

BGN 6.46
 

Налично за поръчка
Сума

90% памук /10% вискоза. ✨, Подходящи за семейства, на детски партита, рождени дни и просто, за да създаде по-щастлив на коледната атмосфера. ✨Материал има, качеството на изработка е добро, него не е лесно да се прекъсне, и тя е здрава. ✨ Възхитителен дизайн във формата алпака, осигуряващ неговата популярност и практичност сред деца и възрастни. ✨ Кукла от алпака се различава фина обработка, нежна повърхност, специално усещане текстура. ✨ Тънка работа и чист шевни конци правят животните по-ярки и реалистични.Той умело изработен от сверхмягкого памук и изпълнен полипропиленовым памук.Описание търсите креативную и ярка детска кукла от алпака?Нашият Ще бъде Добър Избор.Изработени с майсторство и от удобни материали, тя е различна Издръжливост и практичност.Пухкави дизайн от алпака-добре може да спечели любовта на децата и да се създаде Добър Съпътстващият ефект.Това е много добра детска играчка.Характеристики - Цвят : кафяв Материал : плюш и полипропилен - Размер : 33,00 X12,00 X8,00 см./12,97 X4,72 X3,14 инча Предпоставка включва 1 х кукла от алпака.

Декларирани характеристики

Свързани продукти