плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Вратата стопор, Врати спирки, Резбовани вратата и Мед Силна Магнитна Смукателна Вратата на горната Част на Вътрешните врати, Защита от сблъсък Обков Аксесоари (Цвя?

Вратата стопор, Врати спирки, Резбовани вратата и Мед Силна Магнитна Смукателна Вратата на горната Част на Вътрешните врати, Защита от

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Сума

вратите спирки. Силно магнитно : Магнитен врата акцент предотвратява захлопывание вашата врата благодарение на вградената технология soft door card и има функция soft card door, която може да е леко и безшумно спиране на някоя врата.Материал : Вратата акцент е изработена от здрава сплав с.За разлика от другите врати спирка, нашите магнитни вратите спирки може да се завърта в местата на връзка за да засили усвояването и ефективното предотвратяване на вятъра.Начин на инсталация : Можете да използвате лента 3 м, не е нужно да пробия или постоянно да се определят с помощта на винтове, по-здрав, моля, обърнете внимание, че пластмасова врата акцент 3 М, подходящи за гладки, плоски и сухи повърхности, не е подходящ за сухи стени и неравни повърхности, така че той е много издръжлив и силно се препоръчва за нова инсталация.Широка гама от приложения : монтаж на стени, цокли и врати във всички жилищни помещения; подходящ за домове, спални, бани, хотели, апартаменти, офиси и т.н. на вратите спирки ◆ Технически характеристики : Материал : цинк сплавцвет : черен, месинг, золототип : Вратата упорколичество : 1 опаковка ◆ Съдържание на пакета : Един акцент x 1 ● Забележка : 1. Поради ръчно измерване може да бъде разликата в 1-2 виж 2. Поради разрешение на компютърни цвят може да зависи от реалния получен продукт Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури удовлетвореност на клиентите!.

Декларирани характеристики

Свързани продукти