плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Преносим Врата Акцент Ретро Декор, Защита от деца, Вратата Детски Инструменти, Реколта Вратите Клинове, Фигурка на Животно Декор, Врата Стопор, Iron Кафяв Външен Врат?

Преносим Врата Акцент Ретро Декор, Защита от деца, Вратата Детски Инструменти, Реколта Вратите Клинове, Фигурка на Животно Декор, Врата

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Сума

Вратата се набляга, без пробиване : Материал е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Ограничител метална врата : ??Материал сигурно и се отличава с устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Селска къща с желязна врата : това е антикварно, забавен и творчески.Това ще запази всяка врата в дома си широко отворени!. - Здрава врата ограничител : за надеждно отваряне на врати, като се гарантира, че вашият домашен любимец или детето не захлопнется. Вратата спира в селски стил : ??Атрактивни дръжки на клинове bird, направени в селски стил, придават на вашия дом нотка на антични стил.Вратата се набляга, без пробиване : Материал е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Ограничител метална врата : ??Материал сигурно и се отличава с устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Селска къща с желязна врата : това е антикварно, забавен и творчески.Това ще запази всяка врата в дома си широко отворени!. - Здрава врата ограничител : за надеждно отваряне на врати, като се гарантира, че вашият домашен любимец или детето не захлопнется. Вратата спира в селски стил : ??Атрактивни дръжки на клинове bird, направени в селски стил, придават на вашия дом нотка на антични стил.Пратката включва 1 х врата стопор Характеристики -Размер : Около 16,50 X9,00 X4,50 см/6,48 X3,54 X1 метална врата клин. - Материал : Желязо метална врата титуляр - Цвят : кафява метална врата спирки под формата на животни - Добра ретро предмет на декор за извънградски къщи, любители на природата, или птици, или всеки функционален декоративен външен врата стопор. - Това е чудесен външен ограничител на вратата за спалнята, банята, детската стая или на двора. - Можете да използвате нашия чугун вратата акцент като красив акцент, който ще допълни чугун вратата стопор за вашия домашен интериор. - Изработен от железните материали, безопасен и траен, с отлична консистенция Чугунного едно крайно положение на крилото. - Този декоративен врата акцент е прост, но интелигентен за всеки случай на вратата, акцент под формата на животното.Описание на продукта Вратата каишка Bird за дома, офиса и още много други.фигурка на желязна птица Има прост дизайн, но е много практичен за употреба. водач за пола на вратата на плевнята, Атрактивен и забавен клин за врати птица придава на вашия дом нотка на антични стил, дизайн, оптимизиран за стандартни врати, включително клин с мек ъгъл за най-добро кацане, солиден тегло за отлично представяне.

Декларирани характеристики

Свързани продукти