плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Вратата дръжката е монтиран на стената lcd протектор - Гумена рамка, която да запушва Самозалепващи със силна адхезия;, 12шт Прозрачен Кръгъл Силиконов Броня Врата др?

Вратата дръжката е монтиран на стената lcd протектор - Гумена рамка, която да запушва Самозалепващи със силна адхезия;, 12шт Прозрачен

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

【Гъвкав И издръжлив】 : Мек гумен защитен екран за дръжката на вратата, си супер помощник за намаляване на шума! екологично чисти материали с добра еластичност, напълно подходящи за намаляване на ударния шум контактна повърхност.В него също така се използва здрав лепило с добра вискозитет, който трудно пада. 【РАЗМЕР И ЦВЯТ】 : Диаметър 1,96 инча, дебелина 0,20 инча, прозрачен, подходящ за повечето стени, също така може да бъде покрита с декоративни пигменти. 【Лесна инсталация】 : Самозалепваща конструкция, отговаря на състоянието, в което дръжката се отнася до стените, избършете това място, за да се увери, че тя чисто и сухо, отстранете защитната хартия, а след това я залепете. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 : Тези амортизационен меки гуми могат да бъдат широко използвани в много области, например в главата на леглото, вратите на хладилника, шкафовете, покрива казанчета, повдигащи кутии, ъглите на масата и т.н. 【за многократна употреба】 : Ако искате да ги прехвърлят на друго място, изчистете ги, измийте с вода, подсушете естествен начин, а след това отново се прикрепва към стената. 【Гъвкав И издръжлив】 : Мек гумен защитен екран за дръжката на вратата, си супер помощник за намаляване на шума! екологично чисти материали с добра еластичност, напълно подходящи за намаляване на ударния шум контактна повърхност.В него също така се използва здрав лепило с добра вискозитет, който трудно пада. 【РАЗМЕР И ЦВЯТ】 : Диаметър 1,96 инча, дебелина 0,20 инча, прозрачен, подходящ за повечето стени, също така може да бъде покрита с декоративни пигменти. 【Лесна инсталация】 : Самозалепваща конструкция, отговаря на състоянието, в което дръжката се отнася до стените, избършете това място, за да се увери, че тя чисто и сухо, отстранете защитната хартия, а след това я залепете. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 : Тези амортизационен меки гуми могат да бъдат широко използвани в много области, например в главата на леглото, вратите на хладилника, шкафовете, покрива казанчета, повдигащи кутии, ъглите на масата и т.н. 【за многократна употреба】 : Ако искате да ги прехвърлят на друго място, изчистете ги, измийте с вода, подсушете естествен начин, а след това отново се прикрепва към стената.

Декларирани характеристики

Свързани продукти