плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ZIRUACY Калъф за уеб камера Калъф за камера, лаптоп, Чанта за уеб камера, 0,027-Инчов Ултратънък за MacBook, лаптоп, PC, iPad, iPhone и други аксесоари, Осигуряваща защита на поверите?

ZIRUACY Калъф за уеб камера Калъф за камера, лаптоп, Чанта за уеб камера, 0,027-Инчов Ултратънък за MacBook, лаптоп, PC, iPad, iPhone

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Сума

【Осигуряване на защита на личния живот,】 Нашия калъф за уеб-камерата може да не са само професионално защита на неприкосновеността на личния живот в Интернет, но и да защити своя предната очна камера от прах и мръсотия.Когато ви трябва, просто използвайте обикновена пръст, за да по всяко време да отворите или затворите уеб камера, за да защити себе си. 【Лесно е залепен и се отстранява】 Плътно лепило на капака уеб камера само на 6 секунди след отнемане на здрава двустранна лента 3 м от задната страна на нашите капачки уеб камера, покриване на уеб камери сигурно приклеит камера на предната седалка.Но ако е необходимо, можете също така лесно да се свали капака на уеб-камера, и той не оставя лепкави следи на вашето устройство. 【За повечето устройства с предна камера】 Нашите калъфи за уеб камери са идеални за повечето устройства с предна камера, като на Mac Book Pro, Mac Book Air, Mac, преносими компютри, Microsoft Surface, i Pad, таблети, базирани на Android, КОМПЮТРИ, настолни компютри "всичко в едно", i Phone и други смартфони, базирани на Android. 【Изключително тънък и здрав】 Дебелина на капака на уеб-камерата е само 0,027 инча, което няма да се отрази на затваряне и отваряне на капака на вашия лаптоп, и вие дори няма да усетите съществуването си. 【Нова залепваща лента】 Благодарение на новата самозалепваща лента нашата уеб камера здраво залепен към предна камера на вашите устройства и да не пада.

Декларирани характеристики

Свързани продукти