плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Amosfun Сватбена Маса Пътека Бельо Покривка Сватбен Декор Празнична Маса Пътека Бродерия На Покривката Любов Настолна Пътека Салфетка Покривка Е Игра На Дъска На Люб?

Amosfun Сватбена Маса Пътека Бельо Покривка Сватбен Декор Празнична Маса Пътека Бродерия На Покривката Любов Настолна Пътека Салфетка

BGN 48.05
 

Налично за поръчка
Сума

ПОКРИВКИ за маса във формата на СЪРЦА - красива декорация за масата, чаено масичка, маса за хранене и още много други.Декор за парти в чест на Деня на Свети Валентин-Дизайн във формата на червено сърце, който може да донесе чистота и шик в еднообразна маса, е най-добрият избор за почивка за Ден на Свети Валентин.ЛЕЙСИ НАСТОЛНА ПЪТЕКА свети валентин - Розова маса пътека valentine, защитава повърхността на плота и намалява шумът от чинии и прибори за хранене.ПОКРИВКА за "Свети Валентин" - Това е красива декорация на масата за Свети Валентин за вашия дом, ресторант, хотел, кафене и още много други.КАПАК ЗА МАСАТА за Свети Валентин - Отлично украса на масата за Свети Валентин за вашия дом, ресторант, хотел, кафене и още много други.Осъществяване на списък 1 х настолна пътека Характеристики - Размер : около 183x35x0,2 см, на кутията за плот на Свети Валентин. - Дизайн във формата на червено сърце, той може да чистота и шик монотонному масата, това е най-добрият избор на покривки във формата на сърце за Свети Валентин. - Отлично украса на масата за Свети Валентин за вашия дом, ресторант, хотел, кафене и още много други червена настолна пътека. - Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба на празничната маса. -Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока сватбена маса на релсите. - Материал : Полиестер пътека за любителите. - Цвят : Червен бельо покривка за маса. - Чудесна украса за масата, чаено масичка, маса за хранене и още много други. - Предпазва повърхността на масата и намалява шумът от чинии и прибори за хранене, обхващащи покривка в формата на сърце.Информация за стоки Коледен декор, Украса за Ден на Свети Валентин, декорация на дома, интериор на работния плот. коледна покривка от висококачествени материали, изискани детайли и елементи от дизайна, за Ден на Свети Валентин.свети валентин-бегач Това е красива декорация на масата за Деня на Св. Валентин за вашия дом, ресторант, хотел, кафене и още много други.

Декларирани характеристики

Свързани продукти