плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Комплекти за рисуване с диаманти, със собствените си ръце, 5D Пълна Тренировка, Кристали, боята по номера за възрастни и деца с подарък за Бродерия с Диаманти, Бескар?

Комплекти за рисуване с диаманти, със собствените си ръце, 5D Пълна Тренировка, Кристали, боята по номера за възрастни и деца с подарък

BGN 5.86
 

Налично за поръчка
Сума

Технически характеристики на : Име на продукта : Диамантена живопис Материал : Изкуствен диамантени искри, платно Случаи : къща, хол, спалня, офис, кафене Помещение включва : * 1 х платно за живопис с маслени бои с висока разделителна способност * Ухилен кубични диаманти * 1 х диамантена дръжка * 1 х diamond тава * 1 Х червен лепило * 1 х пинсети. украшение ☀ Размер тук се отнася до размера на платното, а не към размера на картината, моля, знайте това. С помощта на сверлильной дръжки нанесете малко лепило и отгоре.Ако сте написали това в красива рамка, това би било още по-добре. ➤ В комплект диамантени картини не включва рамката.Съберете и така, за да картина сворачивалась навън.Можете да го направите сами или да завърши с бебето, цялото семейство може да завърши картини заедно, така че вашето семейство се чувствам толкова щастлив.? [Размера и аксесоари] - Размер на платното за диамант живопис 5 D е 30х40 см / 12x16 инча, снабден с инструменти за производството на аксесоари. идеален за декорация на хола, зала, офис, кафене и т.Това е просто сгънати платно. Поставете в чиния за тренировка на един цвят, на няколко пъти се разклаща. Когато приключите, моля натиснете платно под книгата за тренировки бяха меки и трайни. Намерете таблетка, съответстващ на въртене на полето.В сравнение с традиционните диамант картини, платно с диамант рисунки със собствените си ръце се различава по-колоритни, добра консистенция и естетически модел.Ако имате някакви други оплаквания, винаги можете да ни дадат своите предложения. ➤ Тези диамантени картини представляват частично просверленный торта, ще трябва да го завърши сам, снимки, представени на тази страница са готови продукти за справка, в зависимост от получената стока. ? [Можете да получите] -5 D пълни комплекти за диамант живопис, в тях се съдържа 1 х платно за рисуване, 1 х диамантена лепкава писалка 1 х залепваща глина, 1 х диамантена плоча, 1 х пинсети, ние ще изпратим допълнителни 30% от диамантите, но ако наистина откриете, че имате по-малко тренировки, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Моля, обърнете внимание : * разпечатки направено фигура, така че до приключване на производството плат не трябва да влизат в контакт с вода, в противен случай напечатанная част ще изчезнат * Изкуствени диаманти са негодни за консумация, не позволявайте на децата да играят в предотвратяването на инциденти, като проглатывание.

Декларирани характеристики

Свързани продукти