плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Държач за четки за грим, Преносим Органайзер за Четки за грим, Силиконови Чанта за Четки за грим, Малка Торбичка, Водоустойчива и лесно почистваща Калъфи за козмети?

Държач за четки за грим, Преносим Органайзер за Четки за грим, Силиконови Чанта за Четки за грим, Малка Торбичка, Водоустойчива и лесно

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Сума

【СИЛИКОН ПРИТЕЖАТЕЛЯ на ЧЕТКАТА ЗА ГРИМ】 Този силиконов пътен органайзер за грим най-новата разработка с магнитна закопчалка, която позволява лесно да поставите или извадите четката за грим от страничните отвори, калъф за четки за грим - това са елементи от първа необходимост за организация на женските четки за грим. (Моля, обърнете внимание, че четки в комплекта не са включени). 【МАГНИТНА адсорбция, за да се предотврати падането на】 Бутона на светкавицата не се изискват, в нашия обновен титуляр за кисточек за грим добавени магнити от двете страни на вътрешната страна на чантата за съхранение за по-добро запечатване.Когато излизате, поставете пакет с четки за грим в чанта, за да не се налага да се притеснявате за загуба на кисточек за грим. 【Подобрена голям капацитет】 Два размера на избор, 8,3 "L X 2,2"W подходящ за 3 големи четки за грим или 6-10 малки четки за грим или други инструменти за грим, 9 "L X 3" W подходящ за 5 големи четки за грим или 8-12 малки четки за грим или други инструменти за грим.Лесен и удобен за переноске, можете да го сложите в чантата-тоут или косметичку - с перфектен размер за вашите пътни принадлежности на пътя!. 【Екологично чист силикон, предназначени не само за съхранение на кисточек за грим, тя може да се използва за съхранение на малки пътни тоалетни принадлежности.Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви въпроси, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики

Свързани продукти