плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
CYEAH 40 бр Мини Самозалепващи се Колела С Въртяща се на 360 Градуса От Неръждаема Стомана Универсално Колело Мини Въртящи Колела за Бързо Движещи се Контейнер За Съхра?

CYEAH 40 бр Мини Самозалепващи се Колела С Въртяща се на 360 Градуса От Неръждаема Стомана Универсално Колело Мини Въртящи Колела за

BGN 9.86
 

Налично за поръчка
Сума

мини-самоклеящееся колело, въртящо се на 360 градуса, универсално колело от неръждаема стомана, Мини-въртящи се колела за бързо преместване на контейнера за съхранение, кутия за боклук основни характеристики : - Той може да прерасне във всички посоки, които искате, и е лесно да се движат тежка кутия. 【Широко приложение】 Тези мини колела може да се прикрепя към кутията за обувки, мусорному кофа, малко на контейнера, за да се улесни преместване, а също и като приятни аксесоари със собствените си ръце за детски играчки, художествени занаяти и много други. 【Лесна употреба】 2 начина за закрепване на самозалепващи ролки на задвижващата. 【Свободното въртене на 360 °】 Тези топка лепкав ролки с въртене на 360 градуса, ще плавно да се движите във всички посоки, без да се създава шум или надраскване на пода.

Декларирани характеристики

Material:
ABS plastic & stainless steel
Size:
1.8x1.1x0.6 inch / 45x28x14mm
Package include:
40 x Mini Universal Caster:
Note:
Any quality problem, a replacement or full refund will be assured.:

Свързани продукти