плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Toyvian Играчки за баня за деца, Чаша за деца, Играчки за подреждане Бебета, 1 Комплект, Пресевни Играчки-Гнезда, Играчки за къпане, Играчка за сортиране по цвят, Чаши за ?

Toyvian Играчки за баня за деца, Чаша за деца, Играчки за подреждане Бебета, 1 Комплект, Пресевни Играчки-Гнезда, Играчки за къпане,

BGN 5.11
 

Налично за поръчка
Сума

ИГРАЧКА за ДУШ и ВАНА - Децата могат да играят със своите партньори, че може да им помогне да се научат да споделят и развиват своите социални умения.ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ за ДЕЦА - креативен и колоритен дизайн, който прави играта на вашите деца в по-привлекателен и атрактивен.Животни за къпане - Безопасен материал, удобна и гладка повърхност, детето може да играе, без никакви проблеми, без да се притеснявате за повредени ръце.ДЕТСКА ИГРАЧКА за къпане - забавна и интересна за вашето дете.Отлична за развитието на визуално-моторна координация, на логическото мислене и творческите способности.ИГРАЧКИ за баня за деца - светли на външен вид може да привлече вниманието на детето, което позволява на вашето бебе да е по-удобно да се къпят по време на игра.играчка.играчка.Списък на пакетите 6 x чаши за полагане на Функции-Материал : Пластмасови играчки-къщички за деца от 1-3 години -Размер : 10.00 X10.00 X7.00 см / 3.93 X3.93 X2 чаши-къщички. -Цвят : детски кубчета с различни цветове - забавни и интересни за вашето дете. развива координацията на ръцете и очите, логическото мислене и творческите способности, сортиране на играчки-гнезда. -Ярък цвят може да се развие способността на децата да разпознават цветове, тези чашки за подреждане могат да се обучават зрението на вашето дете. -Безопасен материал, удобна и гладка повърхност, детето може да играе, без никакви проблеми, без да се притеснявате за пораненных ръцете на играчки за децата. -Чудесна образователна играчка за подреждане на чаши за деца като подарък, и те като подреждане на чаши. -Играйте тази игра с детето си в детско-родителски отношения, и вие и децата ще са щастливи в чаши за къпане.Описание на продукта Играчки-втулки Тази играчка-чаша е предназначена за игра на малки деца и на тренировка да ги промиване на мозъка с помощта на забавление.играчка-подложка за малки деца, е Направена от пластмаса, защита на околната среда, тя е сигурна и трайна за игри на децата.играчки-втулки Тези чаши-втулки помагат за подобряване на разпознаването на цветовете на детето си, координация око-ръка, както и сензорно развитие.

Декларирани характеристики

Свързани продукти