плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Мультитул Hammer, Многофункционален Инструмент за къмпинг 14 в 1, Екипировка за Оцеляване, Набор от инструменти, Чук, Аксесоари с Магнитно wsop гривна и чифт ръкавици с led ?

Мультитул Hammer, Многофункционален Инструмент за къмпинг 14 в 1, Екипировка за Оцеляване, Набор от инструменти, Чук, Аксесоари с Магнитно

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Сума

⚒ [Компактен многофункционален инструмент] : Нашият многофункционален комплект чукове има функция за 14 в 1, така че няма нужда да носят със себе си твърде много неща, за да оцелеят, когато излизате навън.Той е достатъчно компактен, за да може да се съхранява в чантата си, спасательном оборудване, инструментите или работна зона. ✅[Многофункционален инструмент] : Нашият мулти-инструмент има много функции, като например вал, клещи, резьбонарезной преса, чук, нож, отвертка, трион, назъбен нож, отвертка, файл, отварачка за бутилки и т.н. ❤[Идеален набор от инструменти] : Многофункционална брадва също е снабден с магнитна wsop гривна и чифт ръкавици с led фенерче към пръстите на краката.Ръкавици с led фенерче на пръстите на краката са оборудвани силиконови водоустойчиви бутони за предотвратяване навлизането на вода в една верига, когато се работи в дъждовни дни (не се накисва във вода за дълго време). ? [Висококачествен материал] : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив, с висока твърдост и много издръжлив.Му е лесно да загубят и той не ръждясва.За да осигури вашата сигурност, ние също така разработихме дизайн с тъпи ъгли на остри ъгли. ? [Подарък на папата] : Тези изящни и класни многофункционални инструменти са идеални за празник, подарък за баща си.Тя може да се използва за къмпинг, туризъм и семейна употреба.Това е идеалният мултифункционален чук. ? Моля, не купувайте дървообработващи инструменти на сляпо.Сега, моля, позволете ми да ви разкажа няколко истории : ⚙ Може би ти харесва поправи неща у дома, като мебели, градински аксесоари и т.н., или ви харесва да се произвежда някакви практични инструменти в ежедневието или да ходят на екскурзия.Един ден, отправяйки се в поход, сте забравили да вземат със себе си нож.Екскурзия е приключила поради ножа.. ❤Може да бъде, вие сте жена, която обича мъжа си.Един ден, когато видяха, как е вашият съпруг, че нещо кроят на стълбата, той взе със себе си само чука, но пропуснал да вземе отвертка или нещо друго.Продължавайте да се изкачи нагоре и надолу по стълба, за инструменти.. ❤Може да бъде, ти си любим син / дъщеря на баща си.Веднъж ти видя, как баща ти носи голям и тежък, кутия с инструменти, а много малки предмети, все още неудобни и отнемат много време при ремонт на дома.. ❤Отлично качество и са произведени с любов!Ние не се отказваме от нашия продукт.Така че купувайте си с увереност и започвайте това невероятно пътуване! ⚙Спецификация: Заглавие : Мультитул с чук Материал : Неръждаема стомана Размер : 7.1*4.3*1.9 инча Тегло : 1,35 килограм ? на Помещение включва : - 1 × многофункционален чук - 1 × Магнитна гривна - 1 × 1 чифт ръкавици с led фенерчета ? моля, Обърнете внимание : - След отстраняване на защитното своята практика обърнете внимание на остри върха на ножа и брадва, когато го използвате.

Декларирани характеристики

Свързани продукти