плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Празни Бутилки, с Панти капак 100 мл Пътен многократна употреба Козметичен Контейнер за Изстискване 4 бр. Пътни Бутилки за Тоалетни принадлежности 100 мл Пътни бутилк?

Празни Бутилки, с Панти капак 100 мл Пътен многократна употреба Козметичен Контейнер за Изстискване 4 бр. Пътни Бутилки за Тоалетни принадлежности

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Сума

За многократна употреба : Контейнер за въртене шампоан за еднократна употреба, който може да се използва в продължение на дълго време, а в комплекта влизат и 4 пътни флакона.Конструкцията на панти капак : Козметични контейнер за еднократна употреба с прозрачен корпус има дизайн панти капак, което улеснява неговия прием, удобно отваряне и затваряне.Материал : Пътни бутилки от действително нетоксичен и безобиден PET материал са трайни и издръжливи, както и на преносими и компактни, не съдържат BPA, са безопасни за използване.Преносим : Празна бутилка с панти капак с вместимост от 100 мл лесен за носене, което е удобно за пътуване, бизнес пътувания, къмпинг и т.н. Гъвкавост : Празни пластмасови бутилки са подходящи за опаковане на шампоан за пътуване, средства за измиване на тяло, лосион, масажно масло, лосиони за лице и друга козметика и продукти за баня и т.н. многократна употреба употреба : Контейнер за въртене шампоан за еднократна употреба, който може да се използва в продължение на дълго време, в комплекта са включени 4 пътни флакона.Конструкцията на панти капак : Козметични контейнер за еднократна употреба с прозрачен корпус има дизайн панти капак, което улеснява неговия прием, удобно отваряне и затваряне.Материал : Пътни бутилки от действително нетоксичен и безобиден PET материал са трайни и издръжливи, както и на преносими и компактни, не съдържат BPA, са безопасни за използване.Преносим : Празна бутилка с панти капак с вместимост от 100 мл лесен за носене, което е удобно за пътуване, бизнес пътувания, къмпинг и т.н. Гъвкавост : Празни пластмасови бутилки са подходящи за опаковане на шампоан за пътуване, средства за измиване на тяло, лосион, масажно масло, лосиони за лице и други козметични продукти и средства за вани и т.н. Описание на Нашите пътни бутилки, са идеални за опаковане шампоан за пътуване, средства за измиване на тяло, лосион, масажно масло, лосиони за лице и друга козметика и продукти за баня.Празни пластмасови бутилки, лесно и удобно за носене, те са полезни при пътуване, бизнес пътувания, къмпинг и т.н. за многократна употреба козметичен контейнер и ще се превърне за вас красив предмет от първа необходимост в пътуване.Характеристика на пътни бутилки -Цвят : прозрачен. -Материал : PET. -Размер : 3,9x12,3 см/1,54x4,84 инча. Капацитет : 100 мл Брой : 4 * пътни бутилки Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Опаковката включва 4 * Пътни бутилки.

Декларирани характеристики

Свързани продукти