плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
БЕЗПЛАТНА доставка, 1 бр. Чанта за телефон, Облекло за Джогинг, Превръзка за Фитнес, Чанта за ръце, Чанта за Джогинг, Градинска Превръзка от неопрен за Джогинг, Чанти ?

БЕЗПЛАТНА доставка, 1 бр. Чанта за телефон, Облекло за Джогинг, Превръзка за Фитнес, Чанта за ръце, Чанта за Джогинг, Градинска Превръзка

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Сума

Притежателите на телефони нарукавной превръзки : удобно да поставите вашия мобилен телефон, слушалки, кабел, зарядно устройство, ключове, документи за самоличност и т.н. Калъф за упражнения : калъф за фитнес със светлоотразителен дизайн, безопасен нощен бягане, практичен за използване на открито.Преносима превръзка от неопрен за телефон : Просто цветова комбинация, красив и модерен дизайн.Градинска чанта за ръце : идеален за използване по време на джогинг, ходене, каране на колело, джогинг, занимания във фитнес залата.Притежател на телефон : Може да се инсталира на мобилни телефони, банкови карти, дреболия, ключове и други предмети.Притежателите на телефони нарукавной превръзки : удобно да поставите вашия мобилен телефон, слушалки, кабел, зарядно устройство, ключове, документи за самоличност и т.н. Калъф за упражнения : калъф за фитнес със светлоотразителен дизайн, безопасен нощен бягане, практичен за използване на открито.Преносима превръзка от неопрен за телефон : Просто цветова комбинация, красив и модерен дизайн.Градинска чанта за ръце : идеален за използване по време на джогинг, ходене, каране на колело, джогинг, занимания във фитнес залата.Притежател на телефон : Може да се инсталира на мобилни телефони, банкови карти, дреболия, ключове и други предмети.Пратката включва 1 х чанта за ръце Характеристики -Материал : поставки за телефони от полиестер. - Размер : Около 14,00 X13,00 X0,50 см / 5,50 X5,11 X0,20 инча чанта за упражнения. - Това е удобно, може ефективно да предпазите телефона си от повреди, телефон превръзка на ръкава. - Удобно да поставите вашия мобилен телефон, слушалки, кабел, зарядно устройство, ключове, документи за самоличност и така нататък в чантата за фитнес. - Тази чанта за ръце е предназначен за съхранение на вашия телефон по време на джогинг на открито с превръзка за джогинг. - Гъвкав и лек дизайн, практичен за използване в чантата на китката. - Идеални за използване по време на джогинг, ходене, каране на колело, бягане, тренировка във фитнес залата.Информация за продукта стойка за телефон Продуктът представлява практично ръчна чанта, която е в основата е изработена от здрава тъкан. чанта за джогинг - това е един от най-добрите варианти.тренировочная нарукавная чанта Сега нашата нарукавная превръзка от неопрен за телефона ще задоволи всички ваши нужди.Нарукавная превръзка от неопрен за бягане на открито Ви притеснява липсата на джобове, в които може да се сложи на телефон по време на движение?Ако отговорът е да, елате и погледнете това.

Декларирани характеристики

Свързани продукти