плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
JJKUN Закачалка за дрехи Стенни Закачалка за дрехи на Входа на Куката За дрехи Монтиране на Куката За Баня Дължина закачалки за дрехи 25,2 инча (5 куки) Закачалка за шапк?

JJKUN Закачалка за дрехи Стенни Закачалка за дрехи на Входа на Куката За дрехи Монтиране на Куката За Баня Дължина закачалки за дрехи

BGN 87.97
 

Налично за поръчка
Сума

1. Изработен от висококачествени материали, издръжливи, комбинация от мода и изработка, елегантна и нежна. 2. Конструкцията е метална кука в задната част на здрава и не вреди на стената.Той не само е декоративен вид, но и практични и многофункциональен. 3. На всяка кука може лесно да окачите няколко облекла с висока носеща способност, което е много подходящо за окачване на дрехи, кърпи, ключове, раници и други предмети. 4. Размери : 25,2 (дължина) х 12,9 (височина) инча, дебелина 1,9 инча, 5 куки, получи всеки комплект за 1 парче. 5. Изпратете циментови пирони, расширительные винтове, може да зададете пробивные и не пробивные, лесно да ги инсталирате.Тегло на продукта : 1,1 килограма, Те не само ще ви помогне да въведе ред в дома си, но и ще стане една отлична възможност за демонстрация на вашите чаши, колиета и бижута.Име на продукта : Стенни закачалка за дрехи с пеперуди Материал изделия : желязо в Процеса на производство : ръчно рисувани с лак за печене, ръчно электросварка Приложими сценарии : хол, спалня, антре, кухня, санитарен възел, коридор, предверие и т.н. Кратко описание : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Този продукт не включва други стоки, с изключение на стенни закачалки за дрехи.3. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, има малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.* Обикновено, логистика обикновено се изпраща в рамките на 1-5 дни, а за очаквания час на пристигането си - в продължение на 10-20 дни.

Декларирани характеристики

Свързани продукти