плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Керамични Дръжки за шкафа с индийското крем за рафтове - Дръжки за шкафа 25 бр. - чекмеджета - Реколта Копчета - Декоративни дръжки - Дръжки за кутия с крем - Дръжки за к?

Керамични Дръжки за шкафа с индийското крем за рафтове - Дръжки за шкафа 25 бр. - чекмеджета - Реколта Копчета - Декоративни дръжки -

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Сума

Характеристики - Дебела и устойчива профили без ръжда е подходящ за деца - Няма остри ръбове по ъглите, дръжки на нашия кабинет са безопасни за използване у дома и в офиса.Материал : керамика, Цвят : кремаво. Диаметър 1 инч Прибл. Проекция на 1 инч Прибл.Размер на болта : 1.5 инча Прибл.Аксесоари : Всяка дръжка идва с цялото Оборудване, капачка за гайки и винтове.Можете да поискате дължина на винта в зависимост от вашите изисквания.Употреба : Можете да използвате тези дръжки за чекмеджета" на вратата, повдигащи кутии, шкафове, гардеробных, комодах, мебели, кафенета и т.н. на Нашите дръжки за чекмеджета, изработени от висококачествен обков.Тези дръжки на шкафа могат да се използват в мебели за детска стая, повдигащи кутии, комодах, гардеробных и тумбочках.Тези дръжки за шкафа са здрави и имат отлични довършителни работи.Сложен деколтета и мотиви могат да бъдат много добре се вижда с просто Око.Indian Shelf произвежда Изключително от стоки за дома, съживяване на ръчно изработени продукти, Индия, изобретяването и перепроектируя им за градската клиентела.Ние гарантираме, че корените на всички Наши Продукти се намират в традиционните индийски изкуство.Ние също настраиваем и проектираме в съответствие с нуждите на Клиентите.Нашите продукти са натурални, изработени ръчно, модерни и достъпни по цена от местни майстори.Всяка седмица ние обновяваме нашия каталог нови дизайнами, и в момента ние предлагаме над 4000 уникални дизайни.

Декларирани характеристики

Свързани продукти