плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
60 БР Щипки за Коса с Пеперуди Желеобразного Цветове, Мини Щипки за Коса, Сладка Градиентные Прозрачни Малки Щипки, Малки Пластмасови Щипки за коса, Аксесоари за Кос?

60 БР Щипки за Коса с Пеперуди Желеобразного Цветове, Мини Щипки за Коса, Сладка Градиентные Прозрачни Малки Щипки, Малки Пластмасови

BGN 5.33
 

Налично за поръчка
Сума

【Голям брой и цвят】 : Вие ще получите 60 броя заколок за коса с пеперуди, които съдържат 12 различни цветове gradient желе. Достатъчно на брой и различни цветове могат да отговарят на вашите ежедневни нужди и замени, можете да вземете своя случайни облекло за различни случаи, които могат да ви направят по-уникална и привлекателна. 【Модерен и сладък стил】 : Мини щипки за коса класически цветове с пеперуди изглеждат сладък и пълен с младостта жизненост.Красиви фиби с пеперуди са подходящи за повечето възрасти, прически и места.При слънчева светлина мини щипки за коса с пеперуди изглеждат като истинска пеперуда, танцуваща на вятъра, които ги носят, като придава на косата особен чар. 【Високо качество】 : Нашите фиби за коса с пеперуди, изработени от качествена пластмаса и метал, с метална пружина вътре, те са трайни и издръжливи, да ги лесно заржаветь или да се прекъсне, цвят трудно изчезват.Повърхността на заколок за коса "пеперудата" е много гладка и плоска, добро качество на изработка, не притегляне и няма да навреди на косата ви, които може да се прилага в продължение на дълго време. 【Размер】 : Нашите мини щипки за коса са с размери около 20 x 18 x 16 мм, максимална ширина на раскрытом формата е 1,2 см / 3 см, дължина на зъбите около 4 мм, с ниско тегло, лесна употреба. малки и фини игли за коса във формата на пеперуда не могат да ви накарат да се чувствате тромаво в чорап. 【Широко приложение 】 : Нескользящие щипки за коса "пеперуда" лесен за носене, свързани туристи държат на косата, без приплъзване, качествени система е здраво хващат, уреждат счупени косата, съдържат им са чисти и спретнати. Отличен фотография, на ежедневния живот, работа, обучение, пазаруване, абитуриентски, парти за рожден ден, сватба и много други.Тези мини щипки за коса-пеперуда с функция за силна фиксация и е подходящ за повечето типове коса.Когато и където и да ви нито се нуждаеше от подстригване на косата, можете да ги премахнете, за да нанесе, подходящи за партита, пазаруване и у дома.Тези сладък скоби за нокти ще придадат ви за младост и жизненост, а ярки ефекти ще разсее ярката слънчева светлина, показвайки своето очарование.Полезни съвети : Пазете от киселини, основи, белина и други агресивни химикали.Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи.

Декларирани характеристики

Свързани продукти