плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Електрически нагревател храна за обяд кутии 3-в-1 за колата и офиса - 60 W Загрява гъвкави напрежение 12/24/110 Волта. 1.5 Литра 3 отделения, Неръждаема Стомана, Издръжлив, За?

Електрически нагревател храна за обяд кутии 3-в-1 за колата и офиса - 60 W Загрява гъвкави напрежение 12/24/110 Волта. 1.5 Литра 3 отделения,

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Сума

【Преносими електрически комплект за обяд с цялото】- Целият комплект е с контейнер от неръждаема стомана, линия на захранване за кола и у дома, вилица, лъжица и удобна чанта за носене, лесен за използване и вземат със себе си сам.Сервира се с със затоплената ястия.Полезно за здравето. 【Повишена скорост на нагряване 60 W】 - подгряване на вечеря с мощност 60 Вата ще ви отнеме само 15-30 минути, което ще ви спести време, на почивка или на работа.Да се готви топла храна лесно. 【Контейнер за хранене с 3 отделения】 - Контейнер от хранително-вкусовата неръждаема стомана голям капацитет обем 1,5 литра с 3 отделения позволява да се притесняват, че продукти да се смесват заедно, да ги съхранява отделно и да имат вкус, като у дома си. 【Строга и универсално напрежение】-Той е с капаче от всички страни на капака и монтира затваряща уплътнителни подложки, за да се осигури добро уплътнение. Гъвкав 12/24/110 Волта позволява да се използва в кола /камион/дома/ офиса е необходимо. 【Идеална идея за подарък】 - Това е страхотна идея за подарък за вас или вашето семейство / приятели, на които трябва да излизат навън по работа, да донесе топла храна и да подобрят живота си.Преносими електрически обяд-бокс с всичко необходимо за 60 Вата, 12/24/110 за автомобил/камион/дом/офис, контейнер за хранене с капацитет 1.5 литра от неръждаема стомана, с 3 отделения Безопасен и лесно моющийся Идва с пътна чанта, която лесно може да вземете със себе си.

Декларирани характеристики

Свързани продукти