плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
n/a Корейски Големи Вратовръзки-пеперуди за Коса, Щипки за Коса, Сатен, Двуслойни Лък-пеперуда за Жени, Щипки за коса с Лък, Модни Шнола за коса за Момичета, Аксесоари ?

n/a Корейски Големи Вратовръзки-пеперуди за Коса, Щипки за Коса, Сатен, Двуслойни Лък-пеперуда за Жени, Щипки за коса с Лък, Модни Шнола

BGN 37.55
 

Налично за поръчка
Сума

Лека тюлевая плат с хубав дизайн.темперамент на нежна богиня лесно се поддава на моделиране.създава прости и универсални модели.Модерен и лесен, подходящ за всички видове.Съсредоточете се върху детайлите от мека и удобна материя.Описание : Дизайн от леката тюлевой тъкан sweettemperament нежно goddess лесно създава лесна и универсална за моделиране-модерно и лесно, подходяща за всички видове-съсредоточете се върху детайлите от мека и удобна материя Спецификации : Тегло : 9-13,5 г/бр. Материал : лента Тип дизайн : плътен Размер : около 5 см В комплекта са включени : 1 шнола за коса Забележка : 1. Моля, помислете за разликата над 1 см от ръчно измерване, благодаря.Аксесоари за коса, за Жени, Момичета, Дъщеря, Приятелка.

Декларирани характеристики

Weight:
9-13.5g/pc
Material:
Ribbon
Pattern Type:
Solid
Size:
about 5inches
The package includes:
1x Hairpin
Note:
1.Please allow 1cm differences due to manual measurement, thanks.:
Hair Accessories for Women Girls Daughter Girlfriend :

Свързани продукти