плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Четка задна чистачки MARTO 10E, Четки задна чистачки Type-E за смяна на Оригинално оборудване, точен монтаж (комплект от 2 броя)

Четка задна чистачки MARTO 10E, Четки задна чистачки Type-E за смяна на Оригинално оборудване, точен монтаж (комплект от 2 броя)

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Сума

【2 на задните чистачки в опаковки】 : допълнителен живот.Подходящ е за лост с защелкивающимся изземване. Гаранция 6 месеца. 【Инсталирайте оригинален определен тип лост на колата】 : Тези ножове са произведени по такъв начин, че да съответства на оригиналния пренасочване на задна чистачки.Без допълнителни адаптери не е необходимо инсталацията отнема секунди. 【Срок на експлоатация до 50% по-дълго】 : анти-Стареене и коррозионный материал, издръжлив на употреба. 【Стоманен лист премиум-клас】 : Индивидуален огъващ стоманени лист за различни модели автомобили.Осигуряване на оптимален контакт с предното стъкло. 【Естествен каучук, изработени мисия】 : намалява шум и триене.Тихо и чисто, без разводите.Разработен с използването на съвременни технологии, осигурява ясен преглед и по-безопасна езда.Заедно с класически дизайн MARTO и висококачествени материали, чистачките на предното стъкло на MARTO осигуряват безпроблемна почистване.Ако има някакъв проблем с нашите продукти, моля не се колебайте да ни имейл по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да направите това правилно за вас.

Декларирани характеристики

Свързани продукти