плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Xucus Дървообработващи Мелница Шлайфане на Дървен Кръг ъглошлайф Диск За Дърворезба Шлайфане Абразивен Инструмент 05 - (Цвят: Наклон)

Xucus Дървообработващи Мелница Шлайфане на Дървен Кръг ъглошлайф Диск За Дърворезба Шлайфане Абразивен Инструмент 05 - (Цвят: Наклон)

BGN 19.74
 

Налично за поръчка
Сума

Цвят : Скосени.Пакетът включва : 1 x Ъглово шлайфане кръг (ъглошлайф в комплекта не са включени) Забележки : 1. Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря. 2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.window.admin Account Id=237082575. - Подходящи за ъглошлайф, и от него лесно се управлява. - Подходящ за бързо отстраняване и даване на форма, особено за изпъкнали и вдлъбнати места. - Осигурява бързо отстраняване на материал, спестявайки време и усилия, подходящи за съответната работа.Функции : - Подходящ за ъглошлайф, и от него лесно се управлява.- Подходящ за бързо отстраняване и даване на форма, особено за изпъкнали и вдлъбнати места.- Осигурява бързо отстраняване на материал, спестявайки време и усилия, подходящи за съответната работа.- Трябва да се използва само на неметаллах или неметални материали, подходящи за дърво и други материали.- Се състои от стотици изключително остри зъби, които бързо премахване на детайла и да се издържат стотици наждачных книжа.Технически характеристики : Материал : высокоуглеродистая стомана Опаковка включва : 1 x ъглово шлайфане кръг (ъглошлайф в комплекта не са включени) Забележки : 1. При ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.window.admin Account Id=237082575.Характеристики на продукта : за да проверите за diy : Вик по поръчка : Номер на модела : Инструмент за резба по дърво Тип : Абразивен диск.

Декларирани характеристики

Свързани продукти