плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Шампоан за мигли LASHVIEW, Почистващо средство за удължаване на мигли, 50 мл с пискюл, Пенящееся Почистващо средство за очи, Нежна формула, без раздразнение, Лесно се нан?

Шампоан за мигли LASHVIEW, Почистващо средство за удължаване на мигли, 50 мл с пискюл, Пенящееся Почистващо средство за очи, Нежна формула,

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Сума

✅【Дълбоко почистване и хранително】 Това пенящееся почистващо средство за мигли предназначен за лесно отстраняване на мазнини и грима от миглите и поддържа век здрави и чисти.Допринася за сцепление на лепилото и увеличаване на срока на експлоатация на наращенных на миглите. ✅【 НЕ е ДОСАДНО и не обжигающая ФОРМУЛА 】 Нежна и лека формула, без глутен, парабени, фталатов, етиленов окис, бетаин, сулфат, поликватерниума и оцветители, тя веганская и не съдържа жестокост. ✅【Използването в домашни условия и в салона】 Безопасен и лесен за употреба, се предлага в удобен флакон с обем 50 мл с четка за отстраняване на грима от клепачите и измиване на миглите за грижа след натрупване, за да поддържа здравето и дълголетието на вашите мигли. ✅【Лесна употреба】 Нанесете количество шампоан върху приложената пречистващата четка за рисуване, след това внимателно почистете клепач, докато целият грим, мръсотия, мазнини и остатъци не ще бъдат изтрити.Изплакнете миглите и клепачите чиста вода, след това повторете процедурата на другото око. ✅【ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ на ПРОИЗВОДИТЕЛЯ】 за Да докаже, колко ние сме сигурни в нашия продукт, ние предлагаме доживотна гаранция за връщане на парите за всяка покупка!Ако не сте напълно доволни от своите миглите, ние ще ви възстановим парите за покупка без никакви изключения!Натиснете бутона Добави в кошницата сега!. ✅【Дълбоко почистване и хранително】 Това пенящееся почистващо средство за мигли предназначен за лесно отстраняване на мазнини и грима от миглите и поддържа век здрави и чисти.Допринася за сцепление на лепилото и увеличаване на срока на експлоатация на наращенных на миглите. ✅【 НЕ е ДОСАДНО и не обжигающая ФОРМУЛА 】 Нежна и лека формула, без глутен, парабени, фталатов, етиленов окис, бетаин, сулфат, поликватерниума и оцветители, тя веганская и не съдържа жестокост. ✅【Използването в домашни условия и в салона】 Безопасен и лесен за употреба, се предлага в удобен флакон с обем 50 мл с четка за отстраняване на грима от клепачите и измиване на миглите за грижа след натрупване, за да поддържа здравето и дълголетието на вашите мигли. ✅【Лесна употреба】 Нанесете количество шампоан върху приложената пречистващата четка за рисуване, след това внимателно почистете клепач, докато целият грим, мръсотия, мазнини и остатъци не ще бъдат изтрити.Изплакнете миглите и клепачите чиста вода, след това повторете процедурата на другото око. ✅【ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ на ПРОИЗВОДИТЕЛЯ】 за Да докаже, колко ние сме сигурни в нашия продукт, ние предлагаме доживотна гаранция за връщане на парите за всяка покупка!Ако не сте напълно доволни от своите миглите, ние ще ви възстановим парите за покупка без никакви изключения!Натиснете бутона Добави в кошницата сега!.

Декларирани характеристики

Свързани продукти