плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
HUHYNN Скоби за Нокти Органайзер за Мини-Щипци за Коса, Окачен Скоба за Ноктите на Притежателя Органайзер за Нокти за Коса на Най-Големия Размер Щипки за Коса, за Жени, ?

HUHYNN Скоби за Нокти Органайзер за Мини-Щипци за Коса, Окачен Скоба за Ноктите на Притежателя Органайзер за Нокти за Коса на Най-Големия

BGN 6.39
 

Налично за поръчка
Сума

Висящ органайзер е съвместим с мини-нокти за коса, големи нокти за коса и много други.Може да побере повече от 60 опаковки мини-щипци за коса, за жени или момичета. Забележка : Аксесоари в комплекта не са включени.Нашият висящ органайзер с клипс за нокти е изработен от висококачествена филц, трайни и трайни за съхранение на всички видове ноктите за коса различни размери.Тя е много подходяща за организиране на аксесоари за коса за момичета на едно място с помощта на нашия организатор с клипс за нокти. 21,65x12,2 инча /55x31 см; компактен размер с 6 редовете, просторен за съхранение на мини щипки за нокти повече от 60 опаковки или щипци за коса големия размер до 12 опаковки, ако се вземе този органайзер за скоби за нокти в домашно ползване. ♥ Е Предназначен за съхранение на вашите мини-ноктите на косата : Нашият окачен скоба-органайзер за нокти е изработен от висококачествена филц, здрави и издръжливи за съхранение на всички стилове ноктите за коса различни размери.Тя е много подходяща за организиране на аксесоари за коса за момичета на едно място с помощта на нашия организатор за скоби за нокти. ♥ Размери на продукта : 21,65x12,2 инча/55x31 см; компактен размер с 6 редовете, просторен за съхранение на вашите мини щипки за нокти повече от 60 опаковки или за съхранение на ноктите за коса големия размер до 12 опаковки, с помощта на този органайзер за скоби за нокти в домашна употреба. ♥ Красива мини-органайзер с клипс за нокти за момичета : Нашият органайзер с клипс за нокти за коса - това е чудесен и иновативен висящ органайзер за ноктите, косата, който може красиво да показва вашите скоби за нокти за коса в ред и чистота.Можете да не се притеснявате за загуба на някакви щипки за нокти, като този държач за щипки за нокти у дома. ♥ Лесна употреба : Този държач за щипки за нокти се монтира на стената, което е удобно, за да поставят на него скоби за нокти за коса или да се снимат с него.Окачени този държач с клипс за нокти върху стената, той не отнема на място и ще запази стая в чисти и спретнати. ♥ Чудесен избор за подарък за жени и момичета, : Този държач с клипс за нокти-практичен органайзер за женските прически с нокът.Това трябва да бъде неочакван подарък за всяка тийнейджърка, жените, като този функционален органайзер с клипс за нокти.

Декларирани характеристики

Свързани продукти