плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
DOITOOL Стенни Рафта и Закачалки Куки Декоративни Кукички Декоративен Стенен монтаж Окачен на Кука Сортировач Поща Плаващ Куката За Кърпи Подвесная Полк За Антре Нач?

DOITOOL Стенни Рафта и Закачалки Куки Декоративни Кукички Декоративен Стенен монтаж Окачен на Кука Сортировач Поща Плаващ Куката За Кърпи

BGN 7.99
 

Налично за поръчка
Сума

синтетичен материал.КУХНЕНСКИ ПЛАВАЩ ШЕЛФ - за кърпи, Икономична, можете да си купите тази ежедневния стенни рафта за съхранение на достъпна цена.ЗАКАЧАЛКА за халати - Закачалка с куки за съхранение, изработен от висококачествена дървесина и желязо, чиито услуги е проектирана за вас.МЕТАЛНА КУКА ЗА ДРЕХИ - Икономичен, можете да си купите тази ежедневния стенни рафта за съхранение на достъпна цена.ДЕКОРАТИВНА КУКА закачалка за шапки Тя има широка гама от приложения, било то за себе си или като подарък, това е много добре.ПОЛЕЗНИ КУКИ за СТЕНЕН МОНТАЖ В RACK - те имат широк спектър от приложения, независимо дали самостоятелно или подарък - това е много добре.синтетичен материал.КУХНЕНСКИ ПЛАВАЩ ШЕЛФ - за кърпи, Икономична, можете да си купите тази ежедневния стенни рафта за съхранение на достъпна цена.ЗАКАЧАЛКА за халати - Закачалка с куки за съхранение, изработен от висококачествена дървесина и желязо, чиито услуги е проектирана за вас.МЕТАЛНА КУКА ЗА ДРЕХИ - Икономичен, можете да си купите тази ежедневния стенни рафта за съхранение на достъпна цена.ДЕКОРАТИВНА КУКА закачалка за шапки Тя има широка гама от приложения, било то за себе си или като подарък, това е много добре.ПОЛЕЗНИ КУКИ за СТЕНЕН МОНТАЖ В RACK - те имат широк спектър от приложения, независимо дали самостоятелно или подарък - това е много добре.Пратката включва 1 х рафтове за съхранение Характеристики -Размер : 30,00 X13,00 X11,00 см/11,79 X5,11 X4,32 инча Начало, с монтиран на стената рафтове за съхранение. - Материал : Желязо, дървен Декоративен кука. - Подходящ за изпращане като подарък на приятели или семейство, които ще се преместят в нов дом, им се радвате на този рафтове за съхранение. - Тя е универсална, може да бъде на много места, като например баня, кухня, балкон и т.н., помага да се съхранява всякаква всячину на творческата стенни рафта с куки. - Стенни дизайн, да ни води да спестите място в стаята и които обем стеллажа за съхранение с няколко куки. - Използва прецизионное производство за повишаване на стабилни характеристики и висока надеждност стена стеллажа. - Изработени от висококачествено дърво и желязо, благодарение на деликатни овладяването им лесно се огъне или счупи кухненска плаващ лихвен багажник.Описаниетоваров Закачалка за куки Повече не се колебайте, изберете я и никога няма да съжалявате.закачалки за чанти изящна изработка и приятна текстура, го правят прекрасен избор за съхранение на дреболии. закачалка за якета, Може да се използва на различни места, например в кухнята или банята.стенен куки Този продукт е монтиран на стената рафтове за съхранение, направени от добър материал, здрав и издръжлив, с капацитет за по-дълго време.

Декларирани характеристики

Свързани продукти