плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Healeved 4 бр. Геометричен Кука Декоративен Стенен монтаж Кука Куки за Картини на Стената с Куки за дрехи Кука за Раницата Стенни Кука Закачалка Декоративни Куки за сте?

Healeved 4 бр. Геометричен Кука Декоративен Стенен монтаж Кука Куки за Картини на Стената с Куки за дрехи Кука за Раницата Стенни Кука

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Сума

Клечки за дрехи ЗА дрехи - Лепкава кука подходящ за банята, кухнята, хола за окачване и организацията на ежедневните неща.Стенен висящи на куки Тези куки за кърпи са изработени от желязната материал, солиден и надежден, им е трудно да се прекъсне, те са устойчиви на корозия.КУКИ за шапки - Можете да използвате тези куки в различни места, като например антре, спалня, кухня, баня, детска стая.ЗАКАЧАЛКА за чанти - Можете да използвате тези куки в различни места, като например антре, спалня, кухня, баня, детска стая.ЗАКАЧАЛКИ ЗА КАРТИНИ - стенен куки за окачване на шапки, облекла, палта и така нататък, универсални и декоративни.Клечки за дрехи ЗА дрехи - Лепкава кука подходящ за банята, кухнята, хола за окачване и организацията на ежедневните неща.Стенен висящи на куки Тези куки за кърпи са изработени от желязната материал, солиден и надежден, им е трудно да се прекъсне, те са устойчиви на корозия.КУКИ за шапки - Можете да използвате тези куки в различни места, като например антре, спалня, кухня, баня, детска стая.ЗАКАЧАЛКА за чанти - Можете да използвате тези куки в различни места, като например антре, спалня, кухня, баня, детска стая.ЗАКАЧАЛКИ ЗА КАРТИНИ - стенен куки за окачване на шапки, облекла, палта и така нататък, универсални и декоративни.Списък на пакетите 4 x стенен куки Характеристики -Размер : 6.00 X4.00 X3.00 см / 2.36 X1.57 X1 кухненски куки. - Благодарение на фината работа лепило куки лесно надживявам и се скъса, те са много практични и удобни за употреба куки за снимки. -Забележка : Закачалки за картини в смесен стил -стенен куки за окачване на шапки, облекла, палта и така нататък, универсален и декоративна кука за стенни закачалки. - Тези куки за кърпи са изработени от желязната материал, солиден и надежден, им е трудно да се прекъсне, те не ръжда и устойчиви на крючкам. - С лепкава дизайн, така че тези фини куки са лесни за инсталиране, могат да отговарят на вашите различни нужди в куките за кърпи. Можете да използвате тези куки в различни места, като например антре, спалня, кухня, санитарен възел, детска стая и т.н. монтиране на куката за баня. -Материал : Железни куки за ключове за стена -Цвят : както е показано тежки висящи куки Описание на стоките Куки за стенни практичните лепкави куки, основно от желязната на материала, могат да бъдат издръжливи в рамките на определен период.монтиране на куката за съхранение на Куки, са лесни за монтиране, можете да ги прикачите към гладка стена, шкафове или вратите. монтиране на куката за баня Стенни куки спестяват много място за вашата кухня, хол, спалня, практични и полезни.

Декларирани характеристики

Свързани продукти