плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Mobestech Стенни Закачалка За дрехи Куки За Кърпи Медни Куки на Стената Куки Декоративни Стенни Куки Закачалка за палто Украсяват Стенен Златни куки За Шапки Модерни К?

Mobestech Стенни Закачалка За дрехи Куки За Кърпи Медни Куки на Стената Куки Декоративни Стенни Куки Закачалка за палто Украсяват Стенен

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

Куката за кърпи / хавлии : Този продукт можете да дадете на вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи.Творчески стенни куки : Благодарение на гладки ръбовете на тези куки не поцарапают и няма да навредят на вашето тяло или дрехи.Стенни закачалка за дрехи : Изработени от меден материал, различен здравина и продължителна употреба.Можете да продължите да го използвате.Куки за хавлии : Произведени от висококачествена мед, които са много модерни и стилни жилища и притежават голяма носеща способност.Медни куки : Здравословна и екологично, красива и елегантна текстура, ще придадат на вашия дом модерен стил.Осъществяване на списък 1 х кука Характеристики - Цвят : Златисти модерни куки. - Материал : Медна стена куки. - Размер : 7.2x4.4x3 виж - Изработен е от меден материал, различен здравина и продължителна употреба.Можете да продължите да го използвате творчески стенни куки. - Здравословно и екологично, красива и елегантна текстура, придава модерен стил за вашия домашен мед крючкам. - Благодарение на гладки ръбовете на тези куки не поцарапают и няма да навредят на декоративната стена крючкам за вашето тяло или дрехи. - Изработени от висококачествена мед, които са много модерни и стилни, с голяма носеща способност. - Този продукт може да даде като подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи.Информация за стоки, Куки за кърпи Този продукт може да даде на своите приятели и близки. модерни куки Са подходящи за закрепване на дрехи, чанти, шапки, кърпи, шалове и други дребни предмети за ежедневна употреба.стенни закачалка за дрехи, която те ще бъдат много доволни. творчески стенни куки Произведени от меден материал е издръжлив. куката за кърпи Могат да се съхраняват и организират навсякъде. медни куки, За разлика от други твърди и метални куки, тези куки не поцарапают и няма да навредят на вашето тяло или дрехи.

Декларирани характеристики

Свързани продукти