плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
6 Бр. Сгъваеми Багаж на рафтовете Рафтове за съхранение, Сгъваеми Рафтове за Куфари, Бамбук Багажная полк, Поставка за куфар с Найлонови каишки, Носеща способност, Д?

6 Бр. Сгъваеми Багаж на рафтовете Рафтове за съхранение, Сгъваеми Рафтове за Куфари, Бамбук Багажная полк, Поставка за куфар с Найлонови

BGN 85.33
 

Налично за поръчка
Сума

Какво ще получите : вие ще получите 6 единици черни багажных лавици, всяка с размер прибл. 26,8 x 15,7 x 22,8 инча, с достатъчно пространство в горната част за поставяне на голям багаж, достатъчно за вашите ежедневни нужди в бърза организиране на вашите пътни неща.Сгъваема конструкция : нашата бамбук багажная полк е сгъване конструкция, която лесно се разглобяват и да се организират, може лесно да се сгъва само за няколко секунди и се поставят в шкафа, когато тя не се използва, че да не отнеме твърде много място, освобождавайки се от вашата размер на пол.Здрава конструкция : сгъваема стойка за куфари, изработени от бамбуково дърво и 4 фиксирани сверхпрочных найлон ремък, който не се деформира при продължителна употреба, по-добра поддръжка, което ги прави ефективни в предотвратяването на люлее.Лесна инсталация : ние дадохме този титуляр за куфара съответните инструкции за инсталиране и монтиране инструменти, така че можете да събирате всички монтажни принадлежности за кратко време в съответствие с прилагаемыми инструкции за монтаж. Лесен и модерен дизайн ще вървят добре с мебели за спалня в стаята си.Многофункционална рафтове за съхранение : поставка за куфари с найлонови каишки идеален за лична домашна или бизнес употреба, може да бъде поставено в спалнята, хол, хотел, мотел или за отдаване под наем за отдих и почивка, на горната част на рафта можете да поставите куфара, а на долния рафт могат да се съхраняват обувки, чанти и други малки предмети, което прави стаята по-топла и опрятнее.Характеристики : Багаж на рафтовете за гости стаи : Поприветствуйте на своите редовни посетители, с помощта на тези сгъваеми багажных рафтове и предоставете им е удобно място за поставяне на багаж.Гостите не, за да се сложи куфара си на леглото, на тях може да остане мръсотията.Те непременно ще обичам и ще оценят това добър помощник. 2-уровневое съхранение : Поставка за куфар за сгъване на гости идва стая с двуетажно рафт, горна полк по-голяма по размер и се състои от 4 здравите найлонови ремъци, достатъчни за големи куфара, а долната срок на годност по-малък размер е идеален за обувки или чанта.Технически характеристики : Материал : бамбуковое дърво и найлонови въжета Цвят : черен Размер : прибл. 26,8x15,7x22,8 инча Помещение включва : 6 х черна сгъваема багажная полк Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана.

Декларирани характеристики

Свързани продукти