плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Cabilock 6 бр. Креативен Стенен монтаж Кука Закачалка за Дрехи Декоративен Стенен монтаж Кука Закачалка За Присоске Монтиране на стена Закачалка За Дрехи Стенни Куки Х?

Cabilock 6 бр. Креативен Стенен монтаж Кука Закачалка за Дрехи Декоративен Стенен монтаж Кука Закачалка За Присоске Монтиране на стена

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

САМОЗАЛЕПВАЩИ СТЕННИ КУКИ - това е незаменим нещо за тези, които ценят креативен и семпъл интериор.ЗАКАЧАЛКА за монтиране на куката - Произведен от материал, този стенен монтаж на куката е стабилен, траен, стильен и здрава, im ЗАКАЧАЛКА ЗА дрехи на куки - Лесният стилен вид и топли цветове, които създават благоприятни условия за съхранение.ОРГАНАЙЗЕР за стенни стелажи - подходящи за домашни стените куки за демонстриране на елегантен вкус.ЗАЛЕПВАЩА СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА - Изработени от качествени материали, е различна здравина и продължителна употреба.Можете да сте сигурни в употребата му.САМОЗАЛЕПВАЩИ СТЕННИ КУКИ - това е незаменим нещо за тези, които ценят креативен и семпъл интериор.ЗАКАЧАЛКА за монтиране на куката - Произведен от материал, този стенен монтаж на куката е стабилен, траен, стильен и здрава, im ЗАКАЧАЛКА ЗА дрехи на куки - Лесният стилен вид и топли цветове, които създават благоприятни условия за съхранение.ОРГАНАЙЗЕР за стенни стелажи - подходящи за домашни стените куки за демонстриране на елегантен вкус.ЗАЛЕПВАЩА СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА - Изработени от качествени материали, е различна здравина и продължителна употреба.Можете да сте сигурни в употребата му.Списък на пакетите 6 x куки Характеристики -Цвят : зелено, бяло, оранжево закачалка за дрехи сверхпрочная -Материал : пластмаса, полипропилен закачалка за дрехи на стената -Размер : 7,00 X3,80 X1,50 см / 2,75 X1,49 X0 Стенни закачалка. -Идеално подвесное украса на стена, врата, прозорец, а също и в дома на куката за украса на витрина на магазин. -Това е незаменим нещо за тези, които ценят креативен интериор и проста практично закачалка. -Красив дизайн, с акцент върху качеството и внимание към детайла, куки за присосках. -Този продукт може да даде като подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи сверхпрочным вешалкам за дрехи. -Изработена от материали, отличаващи се с здравина и продължителна употреба.Вие можете да бъдете спокойни, използвайки този инструмент Home Organizer.Информация за товарахдомовой организатор и Инструмент Можете да ги използвате за украса на вашия дом, офис, кафене и навсякъде.тежки куки Този предмет представлява монтиране на куката, който е изработен от здрав материал, лек, но здрав и издръжлив. пластмасов монтиране на куката Този стенен висулка е идеалното украшение с глоба изработка, изискан и модерен.

Декларирани характеристики

Свързани продукти